ED500a

ED500a-modeemi ilmoitti päivityksestä. Käynnistysnäppäimen painamisen jälkeen yhteyden vihreä valo alkoi vilkkua. On nyt vilkkunut yli vuorokauden eikä ole bootannut itseään, kuten päivitysohjeessa sanotaan. Yhteydet verkkoon kyllä toimivat vilkkumisesta huolimatta. Modeemin asetuksissa näyttäisi, että päivitys on valittu, mutta jos sitä yrittää sieltä ajaa, valittaa ettei tiedostoa löydy.
Harri Vakkuri Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, jos tuo on ollut jumissa jo vuorokauden niin modeemista kannattaa ottaa virrat hetkeksi pois päältä ja varmistaa sitten asetussivulta uudelleen päivityksen tilanne
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Tämä on jo toinen yritys. Resetoin modeemin välillä ja ilmoitusvalo syttyi seuraavana päivänä uudelleen samoin tuloksin.
    Harri Vakkuri
  • Kas kummaa, aamulla modeemin asetukset vielä tarjosivat uutta päivitystä, mutta nyt se on kadonnut. Resetoin tarkastuksen jälkeen modeemin uudelleen, nyt yhteysvalo on vakaa, mutta tietoa uudesta päivitystiedostosta ei enää näy ja "Tarkista päivitykset" ei tuota näkyvää tulosta.
    Nykyinen ohjelmistoversio on PURE-ED500-DNA-4.3.5.70-R
    Uudeksi tarjottiin vielä aamulla PURE-ED500-DNA-4.3.5.80-R
    mutta se ei siis latautunut edes manuaalisesti
    Harri Vakkuri
  • Hei,
    Kyseessä oli meidän virhe päivitysten jakelussa. Uuden ohjelmistoversion jako ED500a:lle lähti eteenpäin virheellisesti, jonka vuoksi laite ilmoitti tarjolla olevasta ohjelmistosta, vaikka sitä ei ollutkaan tarjolla. Ilmoitus päivityksestä poistuu laitteen uudelleen käynnistyksellä.

Päivitys tulee jälleen tarjolle kun se virallisesti laitetaan jakeluun.
    DNA Jussi Lahdenperä kehityspäällikkö
  • Hei,

saako ED500A:sta  pois jalan kokonaan kun laittaa seinään kiinnityksen?
    Sirkka