ED500Aei enää tue 5GHz Wi-Fiä

Viitaten aiemmin täällä esittämääni kysymykseen* olen nyt saanut uuden modeemin takuusta. Mainittu ongelma on korjaantunut, mutta nyt  5GHz radiotaajuus ei enää ole toiminnassa lainkaan.

Modeemin asetuksissa sekä kaikkialla muualla näkyy vain 2.4GHz taajuus. Myös asetusten Network > WiFi> Radios -kohdassa näkyy vain 2.4GHz, kuten kuvasta ilmenee.



Ohessa ote modeemin System Status -sivulta tätä julkaisua tehdessä.


Missä vika?

*https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/ed500-modeemi-resetoitui-itsestaan-yolla/

Kasperi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei! Oletko kokeillut palauttaa modeemia takaisin tehdasasetuksille reset -näppäimellä? Kannattaa tehdä tuo pari kertaa, auttaako se? Jos ei, olisitko puhelimitse asiakaspalveluumme yhteydessä, kiitos!

    www.dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Itsellä zyxelin kanssa kävi niin, että kaikki wifi valinnat oli ja näytti oikein, mutta verkkoa ei puhelimella löytynyt. Ilmeisesti radio oli rikki tai huonosti paikoillaan. Meni takuuseen. 

    Liekkö tässä 5GHz radio erikseen ja huollossa laittaneet huonosti paikoilleen tai ohjelmisto/selain bugi. Eri selaimet olet varmaan jo testannut? Mukaanlukien IE, joka on zyxelin kanssa lähes aina varma valinta, koska muutoin osa asetuksista ei aina näy. Sen jälkeen uskoisin, että uudestaan takuu huoltoon
    Sami

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.