Edullisuuslupaus

Sivullanne on teksti edullisuuslupaus, mutta en löytänyt mitä se tarkoittaa?

Kommentit

• Hei Siriina!

Lupaamme aina edulliset hinnat ja rahanarvoiset edut. Näihin kuuluvat muun muassa vaihtohyvitys nykyisestä laitteesta, pidennetty 3 vuoden takuu puhelimille ja tableteille sekä sopivasti maksuaikaa ja -vaihtoehtoja ilman korkoa ja kuluja. Lisätietoa edullisuuslupauksesta löydät nettisivuiltamme osoitteesta dna.fi/ainameilta.