EG400 Logissa iop.cdna.fi connection refused

DNA:n valokuituyhteydessä tuliterä EG400-purkki.
Logissa on koko ajan ilmoituksia "local0. err ice[10572] area:256 iop. cdna. fi: connection refused". Ja "cloudfriendsdevice stopped or received signal To stop".
Mistähän on kyse?
Kuijussa kiinni Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka! Onko nettiyhteyden toiminnassa vikaa? Jos yhteys toimii ihan normaalisti, ei modeemin logia tarvitse turhan tarkkaan seurata
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Meillä sama tilanne 300-purkissa. Logit on tehty seurattaviksi. Jos jotain epänormaalia siellä näkyy, niin silloin jossain päässä tökkii. Jos et osaa vastata kysymykseen, niin anna jonkin osaavan vastata.
    TH
  • Ilmeisesti kyseessä on Iopsyssin hallintaportaali. En usko että tämä on dna:lla missään julkisessa käytössä, mutta sovellusta purkista ei ole tapettu joten se kirjottelee tuollaisia logiin kun ei kykene kirjautumaan sisään portaaliin (ei tietenkään kun ei ole tunnuksia).
    ebinwrz
  • Netti pelaa ok, tuo logi taisi ilmestyä uusimman päivityksen myötä.
    Jospa se joskus häviää jonkun päivityksen myötä.
    Kuijussa kiinni