Ei ohjelmatietoja saataviila. Sony KDL-32S2000

epg ei näytä ohjelmatietoja. Tv toimii muuten normaalisti. Muut tv´t asunnossamme kyllä toimivat normaalisti. Onko vika siis tuossa Sonyssa vai joissain muualla?
Raimo Laine Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Oletko kokeillut tehdä kanavahaun uudelleen?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kyllä useamman kerran ja myös kaikki muut asetukset palautettu tehdasasetuksiin.
    Raimo Laine
  • Onko ongelma vain ohjelmakuvausten näkymisessä, eli näyttääkö telkkari kuitenkin mitä ohjelmaa tulee milloinkin, ja näistä puuttuu vain tarkempi kuvaus? Vai eikö tuo näytä mitään ohjelmatietoja?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kaikki kanavat näkyvät muuten normaalisti. Ohjelmatiedot puuttuu kanavan omalta sivulta ja epg-luettelosta. Luettelossa on kaikki löydetyt kanavat nimettynä. Vieressä jokaisen kohdalla: Ei ohjelmatietoja
    Raimo Laine
  • Olisitko ongelman jatkoselvittämiseksi yhteydessä maksuttomaan Vikapalveluumme 0800 300 500, kiitos!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Minulla on Sony KDL-40S2000 ja siinäkään ei toimi EPG. Tuossa mallissa on ainoastaan DVB-T viritin, ei kaapeliverkon viritintä. Jotain vikaa tuossa Dna:n kaapelissa välitettävässä antenniverkon signaalissa nyt tuntuu olevan kun kanavapaikatkin ovat ihan mitä sattuu. Näin ainakin Lahden kaapeliverkossa.
    JV
  • Tässä tuo on aiemmin toiminut ihan hyvin . Nyt on muutama päivä sitten lopettanut näyttämästä noita tietoja.
    Raimo Laine
  • Hain eilen tuossa tv:ssa kanavat uudelleen ja ne siirtyivät kanavapaikan 500 molemmille puolin, EPG:n toimintaa kanavahaku ei korjannut. Onneksi kanavat sai siirrettyä oikeille paikoille, mutta olisihan tuo hyvä jos tuo EPG myös toimisi.
    DNA voisi palvella asiakkaitaan ja lisätä tuonne myös nuo pari puuttuvaa antenniverkon ilmaiskanavaa, jotka sieltä nyt puuttuvat!
    JV
  • Eilen kanavia seletessan Topfieldillä huomasin, että monella kanavalla ohjelman nimenä oli "Ei ohjelmaa", vaikka kanavalla oli ohjelmaa.

DVB-T kanavat ovat 802-826 MHz taajuudella, joten syy saattaa olla siinä, että mobillaitteet häiritsevät lähetystä tai jakoverkko ei toista noita taajuuksia.
    Minulla Helsingissä toimii niillä EPG.
    JV oletko laittanut telkkarin tehdasasetuksille ennen kanavien hakua?
    1,5 vuoden kuluttua ongelma korjaantunee.
    PW
  • JV: Onko antennikaapelisi kaksoissuojattu ja halkaisijaltaan n. 6 mm?
    Onko TV:n takaosa suunnattu jotain lähellä olevaa lähtintä kohti (suora säteily).
    Oletko hankkinut uusia langattomia laitteita viimeaikoina - tai lähinaapuri?
    PW
  • Nyt on mennyt viikonpäivät viallisena ja tänään kaikki toimii?? En oikein jaksa uskoa itse itsensä korjaaviin telkkareihin. Tekikö operaattori jotain vai oliko sittenkin "ihmeparantuminen"?. Toivottavasti joka tapauksessa toimii jatkossakin.
    Raimo Laine
  • Nyt toimii täälläkin! DNA:lla kukaan ei kommentoi asiaa. Asiaan liittyvät keskustelutkin poistettiin täältä.
    JV
  • Hyvä kuulla, että ongelma ei enää ole ajankohtainen. Mitään keskusteluja ei täältä tukisivustolta poisteta, mikäli kyse ei ole aivan asiattomasta sisällöstä. Saatamme arkistoida keskusteluketjuja oman harkintamme mukaan, esimerkiksi silloin kun asia ei ole ajankohtainen tai mikäli aihetta käsitellään jo toisessa ketjussa, mutta tällöinkin arkistoidut ketjut ovat edelleen luettavissa ja niiihn on mahdollista kirjoittaa uusia viestejä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Asensin hubin ja ohjelmatiedot eivät näy.Korjaantuuko  itsestään vai mitä teen ?
    Timo Veromaa
  • Argh ja murgh. Ensin odotin 2 viikkoa hubia. Sitten sain modeemin ja hubin. Modeemi oli viallinen ja liikkeestä kaikki loppu, mutta onneksi toisesta liikkeestä löytyi toinen tilalle. Nyt toimii molemmat, paitsi TV ei näytä ohjelmatietoja. Soitin jo vikapäivystykseen, mutta en jaksa enää uskoa, että ohjelmakirjaston valtuutus riittää... odottelen pari tuntia ja yritän uudelleen.
    JH
  • Oho, nyt toimii. Olen iloinen.
    JH