"Ei palvelua"

Samsung puhelimeni (nro xx) ei toimi, eikä yhteyttä saa minnekään. Alareunassa lukee " ei palvelua ". Missä vika? Mitä tehdä?

Edit: Poistettu puhelinnumero.// DNA Welho Ida S

Kommentit

• Hei Marja!

Auttaako jos käynnistät puhelimesi uudelleen? Onko puhelin mennyt epähuomiossa offline- eli lentokonetilaan?

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Kokeilin sitä ja sanoo nyt, että sim-kortti ruin on lukittu

• Kokeiltuani sanoo että sim-kortti ruin on lukittu

• Kysyykö puhelin missään vaiheessa PIN-koodia? Oletko aiemmin syöttänyt PIN-koodin väärin kolmeen kertaan? Pyytääkö puhelin PUK-koodia?

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • ei ole kysynyt mitään näistä

• Nyt kysyi pin-koodia ja annoin näppäinlukituskoodin ja ilmoittaa että väärä pin koodi

• Normaalisti SIM-kortin lukitus avataan tuolla PIN-koodilla ja puhelimen pitäisi kysyä PIN-koodia, kun käynnistät sen uudellen. Tarvittaessa tuon koodin pitäisi päästä myös syöttämään asetusvalikon kautta.

PIN-koodi on eri asia kuin näppäinlukituskoodi. DNA-liittymien PIN on oletuksena 1234, jos et ole tätä itse käynyt muuttamassa.

Jos PIN-koodi syötetään väärin kolmasti, pyytää puhelin tämän jälkeen PUK-koodia, jolla kortin saa taas avattua käyttöön. Mikäli PUK-koodikin syötetään väärin riittävän monta kertaa, lukittuu SIM-kortti kokonaan eikä samaa korttia ole enää mahdollista aktivoda.

Onhan SIM-kortti varmasti paikallaan puhelimessa? Onko sinun mahdollista testata, toimiiko kortti toisessa puhelinlaitteessa?

DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Ei onnistu 1234 pin koodilla ja kysyy puk-koodia, jota en edes tiedä

• Liittymäsi PUK-koodin löydät maksutta DNA Itsepalvelusta osoitteesta https://palvelu.dna.fi. Kirjautuminen onnistuu joko sinulle aiemmin toimitetulla käyttäjätunnuksella tai verkkopankkitunnuksillasi.

DNA Ida S palveluasiantuntija