Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Ei SIM-korttia

Samsungin puhelin (mallinumero GT-18730) sanoo ettei sim-korttia olisi vaikka se onkin jo laitettu. Mitä teen?

Kommentit

  • Hei Jenna!

    Kannattaa kokeilla SIM-korttia toisessa laitteessa. Jos toinenkaan puhelin ei tunnista SIM-korttia, on vika SIM-kortissa. Jos toinen puhelin tunnistaa SIM-kortin, on vika todennäköisesti puhelimessa.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.