Ei Suomi textitystä

DNA Kuukauden kanava ( 346 kaapeliverkko )
Ei suomenkielistä textitystä.
Miksi tälläisiä kanavia valitaan katseluun,josta puuttuu suomi texti.
Näyttää textikielenä olevan ruotsi.

https://www.dna.fi/kuukaudenkanava
Tombstone Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• DNA kuvittelee jokaisen suomalaisen osaavan englannin kielen
    Hubiukko
  • RKP sai taas pakkoruotsin kuvioihin 🙁
    PW
  • Sitähän se sitten on pakkoruåttia kaikille.
    Tombstone
  • Olette tottuneet liian hyvälle 😀 Aiemmin vain muutamissa satelliittikanavissa oli tekstitys edes ruotsiksi. Nykyisin on enemmän kanavia jotka on joko osittain tai kokonaan tekstitettyjä esimerkiksi suomeksi.

Aiemmin jotkut harmitteli kun kaapeliverkon jakeluun tuli viiveellä eurosport suomenkielisellä selostuksella. Pitkän aikaa oli tarjolla englanniksi selostettu nyt toiset on tyytymättömiä suomenkieliseen selostukseen.
    Kowabunga
  • Häviää satunnaisesti maksukanavilta ja on oletusarvoisesti pois käytöstä. Loistava ominaisuus tämäkin, kun sovelluksen kautta tekstit toimii.
    Timppa