Ei tule enää sähköpostiin ilmoitusta uudesta viestistä keskusteluketjussa

Aiemmin DNA roskapostitti ilmoittamalla jopa useita kertoja päivässä jos osallistumaani keskusteluketjuun tuli uusia viestejä.

Nyt jo tovin aikaa mitään ilmoitusta ei ole enää tullut vaikka on valittu "Seuraa viestiä" - mikä mättää???

Kommentit

• Ei tuo "Seuraa vestiä" siihen vaikuta. Kyllä minulla aikoinaan tuli ilmoitus, vaikka en sitä ruksannutkaan. Nykyisin olen siitä päässyt eroon, kun käytän sähköpostiosoitetta, jonka käytön DNA lopetti vuosia sitten :-)
    PW
  • Ilmoituksia alkaa tulemaan silloin kun kirjoittaa kommentin johonkin ketjuun, sitten kun siihen ketjuun tulee uusia kommentteja sen jälkeen. Toisinaan nuo ilmoitukset on kyllä ihan höperöitä, tähän tapaan:

"Viestillä on 1 uusi kommentti
    Keskustelun olevan erittäin vilkas emme lähetä ilmoitusta jokaisesta uusista kommentista..."

Joopa joo... No mutta, ilmoitukset loppuu klikkaamalla "Muuta profiilin asetukset" siitä ilmoituksesta.
    Masa
  • Ei edelleenkään tule ilmoitusta uusista vastauksista.
    Minulla ihan tätä varten oma luukku.com-osoite käytössä.
    Toimiiko jollakin tämä ominaisuus?
    A-P
  • Kyllä toimii, tuli ilmo tuosta sinunkin postista.
    Mutta nyt poistan seurannan tästä.
    Pertti O
  • Joo, tuli kyllä minullekin posti kummastakin yllä olevasta kommentista. Oletko A-P katsonut ettei vaan ole alkaneet menemään roskapostiin? Jatkuva yksisuuntainen mailitulva saattaa alkaa tarttumaan roskapostifiltteriin, kun näyttää ihan spämmäykseltä.
    Masa