Elmolta DNA:lle periytyneen VDSL-modeemin admintunnukset

Siirryin Elmo-kaupan yhteydessä DNA:n asiakkaaksi, ja nyt pitäisi selvittää VDSL-laitteen admintunnukset kun on tarve säätää hieman enemmän.

En ole niitä aikaisemmin tarvinnut, kun Elmolta saadussa laitteessa on ollut ns. "user" -tunnus oletuksena. Tällä tunnuksella ei kuitenkaan ole täysiä pääsyjä laitteeseen. Admintunnuksen olisi saanut soittamalla Elmon asiakaspalveluun, mutta sitäpä ei nyt enää ole olemassa, eikä tullut tunnusta aiemmin kyseltyä.

Modeemin malli on kyllä Inteno DG200AC joka on DNA:llakin käytössä, mutta firmware on Elmon kustomoitu versio ja DNA:n ohjeen mukaiset admin/1234 -kredentiaalit eivät toimi. Montaa muutakin erilaista adminsalasanaa on kokeiltu, mutta enpä ole osunut oikeaan.

Olisikohan DNA:lla joku tietoinen, millä tunnuksella Elmon laitteisiin pääsee sisään, tai mistä saisin asian selvitettyä?

Kommentit

• Hei Jarkko!

Kannattaa kokeilla resetoida modeemi jolloin laitteeseen palautuu varmasti oletustunnukset. Joissakin laitteissa ei välttämättä ole oletuksena salasanaa vaan pelkkä käyttäjätunnus riittää kirjautumaan. Mikäli tästä ei kuitenkaan ole apua, niin otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan selvittää tätä tarkemmin.

Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA -sovelluksen chatin kautta. Voit ladata sovelluksen iOS-puhelimeen App Storesta tai Android-puhelimeen Google Play -kaupasta.