Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Elokuva The Shape of Water, ei tekstityksiä

Miksi elokuvaan The Sharpe of Water ei tullut tekstitystä  vaikka esittelyssä luki tekstitys sekä suomeksi että ruotsiksi.

Vähäks olin pettynyt.
Terv. Satu
Satu Ylitalo Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Mistähän tämä on katottu ja millä laitteella?

    Ainakin Cmorelta toimii tänään. (Android app:n ja tietokoneen chrome-selaimen kautta testasin). Näyttää olevan tekstit sekä ruotsiksi, että suomeksi (The Shape of Water)
    JJJN

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.