Elokuvat eivät käynnisty, uutiset yms ajankohtaiset käynnistyvät normaalisti

Tänään 2021-09-24 elokuvat eivät käynnisty, nuolipallukka kasvaa kun vien hiiren sen päälle, mutta mitään ei tapahdu kun nakautan hiirtä, ei lähde käyntiin.  Uutiset yms ajankohtaiset käynnistyvät kuten yleensä.  Win7p+Chrome, mitään esto-lisukkeita ei ole aktiivina.  Missä vika?

Kommentit

• Firefox:lla ei myöskään toimi.  Esimerkiksi tämä ei lähde käyntiin: https://dnatv.dna.fi/ohjelma/rc-12107237/elokuva-dragon-the-bruce-lee-story-12 mutta nyt huomasin että vanhemmat elokuvat käynnistyvät, etenkin sellaiset jotka jo on katsottu.
    TimoA
  • Toisella läppärillä tilanne on täysin samoin.

Nyt huomasin, että:

- ohjelmat joissa käynnistyspyörylä on väriltään punainen ja keskellä on valkoinen kolmikulmanuoli käynnistyvät.

- ohjelmat joissa käynnistyspyörylä on väriltään valkoinen ja keskellä on punainen kolmikulmanuoli eivät käynnisty

Kummassakin tapauksessa pyörylä hieman kasvaa kun vien hiiren sen päälle.

TimoA
  • Hei! Onko tässä kyse tallennetuista ohjelmista, jotka eivät käynnisty, vai ohjelmista esim. Viihdekirjastossa?

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Nämä tallnteet ovat ns vapaidenTV kavavien ohjlmia, viihdekirjasto tms ei ole käytössä.

Kun sivulla "Tallenteet" asetan hiiren minkä tahansa kuvan päälle, niin kuvan keskelle tulee väriltään valkoinen pyörylä jonka keskellä on punainen kolmikulmanuoli.Kun nakautan pikkukuvaa aukeaa varsinainen käynnistssivu jossa pyörylä tomii kuten edellä kerroin, so pyörylä on valkoinen niin ei käynnisty, jos punainen niin käynnistyy. Kummassakin tapauksessa pyörylä kasvaa kun hiiri menee sen päälle..

Nyt vaikuttaa siltä että käynnistymättömyys olisi aika lailla yhteydessä ilmoitukseen "Ohjelmasta löytyy jo aikaisempi tallenne". Meillä on tapana tallentaa elokuvat ja kikki muukin mikä tallennetaan sitä mukaa kun niitä tulee, olipa niistä aiempia versioita tai ei. Toisinaan tulee juttua/kysymystä/päivittelemeistä jostain mainoksesta joka oli joissain elokuvassa "eilen", ja usein elokuviasta puutuu enemmän tai vähemmän lopputekstejä, jolloin kun niitä on useita versioita niin jonkin kiinnostavan tiedon voi jostakin versiosta löytää.

TimoA
  • Vika on edelleen päällä, kahdella eri läppärillä ja kahden eri yhteydentarjoajan kautta kokeiltuna, aivan samanlaisena. Firewallit eivät blokkaa mitään liityvää, eikä niihin ole tehty mitään konffausta viimeaikoina. Tuntuu aika selvästi liittyvän siihen että "ohjelmasta löytyy jo aikaisempi tallenne", mutta --mikään-- ohjelman versio ei käynnisty, niissä on kaikissa valkoinen käynnystyspallura.

TimoA
  • Kiitos Timo tarkasta kuvauksesta.
    Laitetaan tuo vika korjaukseen pikemmiten.

DNA TV kehitystiimi
  • OK, nyt taas käynnistyy, kiitos.

Mutta nyt on alkanut käymään aika usein niin että noin ½ tunnin paikkeilla ohjelma napsahtaa poikki ja esiin tulee ohjelman käynnistyssivu. Koskaan muulloin ohjelma ei napsahda poikki vaan aina vain noin ½ tunnin paikkeilla, eli en usko että nettiyhteydessä voisi olla sellaista ongelmaa, myöskään se ei vaikuta onko PC juuri käynnistetty tai ollut tuntikausia päällä. Häiritsee hieman katselua, etenkin silloin kun juuri on menossa jotain dramaattista.

PS: Tänne tullessa tuli Chromessa: NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
    TimoA