En muista welho sähköpostini salasanaa, apua !

Olen vaihtamassa puhelinta, mutta en muista sähköpostini salasanaa. Vanhassa puhelimessa viellä toimii sähköpostien vastaanotto, mutta en pysty lähettämään tai kirjautumaan sinne uudella laitteella.
Jane Herold Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei, jos olet unohtanut DNA:lta hankitun sähköpostin salasanan, olisitko asiakaspalveluumme yhteydessä, niin saadaan tilanne hoidettua, kiitos!

Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 044 144 044 arkisin klo 8-18, lauantaisin 9-16.30.