Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

En pääse käsiksi reitittimen asetuksiin.

En pääse käsiksi reitittimen asetuksiin. Oletusyhdyskäytävän osoitteen kirjoittaminen selaimeen ei tuota tulosta kuten ei myöskään dna.wlan/. Selain ilmoittaa, ettei yhteyden muodostaminen onnistu. DNS-välimuisti on tyhjennetty ja kokeiltu useampaa eri selainta. Reititinkin on palautettu tehdasasetuksiin pari kertaa, mutta mikään ei auta. Neuvoja?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.