En pääse käsiksi reitittimen asetuksiin.

En pääse käsiksi reitittimen asetuksiin. Oletusyhdyskäytävän osoitteen kirjoittaminen selaimeen ei tuota tulosta kuten ei myöskään dna.wlan/. Selain ilmoittaa, ettei yhteyden muodostaminen onnistu. DNS-välimuisti on tyhjennetty ja kokeiltu useampaa eri selainta. Reititinkin on palautettu tehdasasetuksiin pari kertaa, mutta mikään ei auta. Neuvoja?

Kommentit

• Mikä reititin?
    Miten olet reitittimen tehdasasetuksille palauttanut?
    Yritätkö yhteyttä WLAN:lla vai kaapelilla?
  • Sama ongelma, DNA valokuitu plus dg200AC ethernet -modeemi. Muutama kuukausi sitten kun ostin modeemin, pääsin asetussivuille mutta jouduin modeemin resetoimaan yhteyskatkeilujen takia ja sen jälkeen ei enää pääse asetussivuille. Mikä neuvoksi?
    Ei väliä kytkeekö tietokoneen modeemiin etherneti-piuhalla vai langattomasti.
  • Oletko varmasti resetoinut modeemin, etkä vain käynnistänyt sitä uudestaan?
  • Kyllä, resetoitu on aivan ohjeiden mukaisesti reset nappulasta.

Vaikuttaisi myös että 5ghz taajuus ei toimi koska siihen ei voi yhdistää, vaikka löytyy langattomien verkkojen listalta.
  • Tismalleen sama ongelma kuin Tuomollakin. Reititin tosin on malliltaan DG200AL-AC. Piuhalla sekä langattomasti yritetty päästä asetuksiin. Ei auta.
  • Täälläkin vika. En pääse kirjautumaan modeemin asetussivulta sisään ohjeiden admin -käyttäjänimellä ja 1234 -sanalla. Ei tapahdu mitään.
  • Eri modeemeissa on eri tavat mennä modeemin hallintaan. Resetointi palauttaa oletusasennukset. Virran pitää olla päälä ja painaa tulitikulla tms. n.
  • 30 sekunnin ajan.
  • Eri modeemeissa on eri tavat mennä modeemin hallintaan. Resetointi palauttaa oletusasetukset. Virran pitää olla päälä ja painaa tulitikulla tms. n. 30 sekunnin ajan reset-reikää.
  • Hei.

Minulla ilmaantui sama ongelma, kun jouduin resetoimaan reitittimen. Ennen resetointia pääsin normaalisti tuolla 192.168.1.1 osoitteella, mutta nyt en enää. Mikä neuvoksi?
  • Hei TK!

Tarkistathan ohjeen oman modeemisi asetusten muuttamiseen osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-modeemit.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Resetoi painamalla reset-reikää 30 sekunnin ajan yhtäjaksoisesti.
  • Vanha ketju, mutta täällä olisi sama ongelma. Resetoitu on ja kävin laajempien ohjeiden mukaan IP-asetuksiakin muuttamassa. Mitään ei siltikään tapahdu. Kokeiltu on monilla eri selaimilla, mutta sekään ei tunnu auttavan. Mikä nyt neuvoksi?
    Sblör
  • Resetoi se modeemi, jolloin se paklautuu tehdasasetuksille ja sen mukaisilla käyttäjätunnuksilla ja salasanalla pääset laitehallintaan.
    Paina sitä reset-reikää yhtäjaksoisesti n. 30 sekunnin ajan, kun modeemissa on virta päällä.

PW
  • Nyt on ongelmana on siis se, että kun yritän päästä siihen verkko-osoitteeseen, jonka kautta pääsisi käsiksi tuon modeemin asetuksiin, tulee vain teksti, jonka mukaan "ei saa yhteyttä" siihen sivustoon. Muuten nettiyhteys kyllä ihan kunnossa, mutta tuohon nimenomaiseen sivustoon en pääse. Ei siis tule edes sitä sisäänkirjautumista vielä. Kiitoksia kuitenkin avusta!
    Sblör
  • Yritätkö päästä siihen muulta, kun verkon sisältä?
    Onko modeemi reitittävässä vai siltaavassa tilassa?
    Yritätkö väärän tilan IP-osoitteella päästä laitehallintaan?
    Onko sinulla ketjussa 2 laitetta, joilla on sama hallintasivun IP-osoite?
    PW
  • Mille sivulle minun pitää kirjautua, että pääsen muuttamaan mokkulani asetuksia?
    Seppo
  • Seppo: Riippuu "mokkulasta", esim: huaweilla usein "DNA:n kotimokkuloissa": 192.168.1.1:
    http://192.168.1.1/html/index.html

Tai  irtomokkuloissa: 192.168.8.1