En pääse kirjautumaan omaan reitittimeen

Kirjoitan ip osoitteen nettiin pääsen kirjautumiseen jossa kysytään käyttäjänimeä ja salasanaa jotka lukee reitittimen takana mutta eivät toimi. Mikä neuvoksi? Yrittäisin vaihtaa nat tyyppiä ps4:lle.

Kommentit

• Ja reititin on Huawei B593s-22
  • Käyttäjänimi on oletuksena admin ja salasana 1234 (voi olla myös admin).

Mokkulakohtaiset ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Jos ei vieläkään toimi mitä sitte?
  • Siinä tapauksessa salasanaa on luultavasti vaihdettu jossakin vaiheessa. Oletustunnusten palauttaminen onnistuu resetoimalla mokkula pitämällä vasemmalla puolella olevaa reset-nappulaa pohjassa muutaman sekunnin ajan.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Minullekin tapahtui niin, että kun resetoin modemin (technicolor tc7200) käyttöliittymästä, niin en päässytkään enään kirjautumaan modemiin oletuskäyttäjätunnuksella enkä - salasanalla (tyhjä, admin), enkä voimassaolevillakaan tunnuksilla. Vaan pitikin vielä tehdä hardreset takaseinässä olevasta napista paperiklemmarilla. Nyt vasta oletustunnukset tulivat voimaan.

• Moi Pena & Eemeli!

Just sama ongelma mut huawein e 5377: resetoinnin jälkeen ei enää lataudu toi hallintasivu. Voiks yo. mokkulalle tehdä hard resetin ja miten? Isosti kiitosta sulle joka jeesaat!
  • Krizzard: Tuollahan tuo on alimpana mainittu miten resetti tehdään kyseiselle mokkulalle.

"Avaa takakansi ja paina terävällä kynänjärjellä Reset-nappia. Laske hitaasti viiteen ja päästä irti napista"
  • En pääse edes sivulle mistä kirjaudutaan mokkulan asetuksiin
    Arto Aaltonen
  • Resetoi mokkula käyttöohjeen mukasesti.
    PW
  • Itselläni sama ongelma E5377:n kanssa. Ei hyväksy salasanaksi 1234 eikä myöskään 12345, mitä näkyi joissakin ohjeissa. Olen kokeillut resetoida laitteen puolenkymmentä kertaa punaisesta napista laitteen sisältä, painanut sitä viidestä sekunnista reiluun 30 sekuntiin. Ei auta. En edes tiedä resetoituuko se, kun mitään ääntä ei kuulu eikä muutakaan indikaattoria. Alkaa keinot loppumaan ja hermot menemään. Jossakin ehdotettiin käyttäjätunnukseksi tyhjää, mutta sitä ei voi muuttaa.
    Timo
  • Kannattanee etsiä käyttöohje DNA:n sivustolta.
    PW
  • Käyttöohje sanoo seuraavaa: Nollaus tehdasasetuksille Avaa takakansi ja paina terävällä kynänkärjellä Reset-nappia. Laske hitaasti viiteen ja päästä irti napista.

Ohjeesta puuttuu tärkeä yksityiskohta: laitteen pitää olla käynnissä kun tämä tehdään.

Timo
  • Hei. En pääse kirjautumaan ZTE mf 268.
    Oon kokeillut lan kaapelilla ja wifillä ja monella koneella vaan aina samavika. Tulee näyttööm teksti että ei saa yhteyttä ip osoitteeseen. Oon resetoinu modeemin monta kertaa. Mikä neuvoksi?
    Jukka
  • Yritän siis päästä hallintasivulle muuttaan asetuksia koska 4g netti vaihtu kuituun

Jukka
  • Moi! Miten olet resetoinut laitteen? Entä olethan kirjautumassa hallintasivulle jommalla kummalla allaolevalla osoitteella?

1. Kirjoita osoiteriville http://192.168.1.1 tai http://dna.mokkula
      • Oletuskäyttäjänimi on admin
      • Oletussalasana on 1234
    2. Mikäli kirjautuminen ei onnistu, pidä DNA Kotimokkulan reset-painiketta pohjassa 30 sekunnin ajan ja yritä kirjautumista uudelleen.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Nyt toimii kiitos
    Jukka
  • Mikäs sitten on neuvoksi jos nuo yllä olevat kirjautumisosoitteet eivät toimi vaan valittaa ainoastaan siitä ettei ip-osoitetta löydy.
    leevi
  • Hei Leevi! Sitten modeemi tulee resetoida kohdan 2. mukaisesti tehdasasetuksiin, tällöin modeemiin tehdyt muutokset poistuvat ja vaihtuvat oletusasetuksille. Löydät tarkemmat ohjeet modeemikohtaisesti täältä: https://www.dna.fi/tuki-modeemit
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Mitäs teen jos ei modeemin resetointikaan auta?
    Janne
  • Mokkulassa pitää olla virrat päällä kun se resetoidaan. Tuota ei mielestäni missään sanota, mutta oli ongelmana ainakin minulla kun vastaavan kanssa painiskelin.

Timo
  • Ei mikään laite tee yhtään mitään , jos virrat on pois päältä.  :-)
    Veikko
  • Laite jossa on ohjelmallinen virtakytkin ei ole välttämättä virraton vaikka sen kääntäisi kiinni, jos akku on kuitenkin kiinni. Ja ainakaan allekirjoittaneelle ei tule ensimmäiseksi mieleen avata laitetta ja tökkiä sitä metalliesineellä jos virrat on päällä, ellei erikseen sanota että näin pitäisi tehdä. Niin tai näin, jaoin vain oman vinkkini siltä varalta että siitä olisi hyötyä.
    Timo
  • @Timo
    "Laite jossa on ohjelmallinen virtakytkin ei ole välttämättä virraton vaikka sen kääntäisi kiinni, jos akku on kuitenkin kiinni."

Teoriassa kyllä , mutta käytännössä ei ole vielä vastaan tullut yhtään mokkulaa , joka "suljettuna" resetoituisi.

Joitakin IP-verkossa toimivia digibokseja olen nähnyt , jotka päivittyvät ollessaan ns. stand by-tilassa. No ei nekään silloin resetoidu tehdasasetuksille.

No ihan hyvä tuo muistutuksesi , jos joku ei sitä muuten tiedä. :-)