En pääse kirjautumaan omaan reitittimeen

Kirjoitan ip osoitteen nettiin pääsen kirjautumiseen jossa kysytään käyttäjänimeä ja salasanaa jotka lukee reitittimen takana mutta eivät toimi. Mikä neuvoksi? Yrittäisin vaihtaa nat tyyppiä ps4:lle.

Kommentit

• Ja reititin on Huawei B593s-22
  • Käyttäjänimi on oletuksena admin ja salasana 1234 (voi olla myös admin).

Mokkulakohtaiset ohjeet löydät osoitteesta https://www.dna.fi/tuki-mokkulat

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Jos ei vieläkään toimi mitä sitte?
  • Siinä tapauksessa salasanaa on luultavasti vaihdettu jossakin vaiheessa. Oletustunnusten palauttaminen onnistuu resetoimalla mokkula pitämällä vasemmalla puolella olevaa reset-nappulaa pohjassa muutaman sekunnin ajan.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Minullekin tapahtui niin, että kun resetoin modemin (technicolor tc7200) käyttöliittymästä, niin en päässytkään enään kirjautumaan modemiin oletuskäyttäjätunnuksella enkä - salasanalla (tyhjä, admin), enkä voimassaolevillakaan tunnuksilla. Vaan pitikin vielä tehdä hardreset takaseinässä olevasta napista paperiklemmarilla. Nyt vasta oletustunnukset tulivat voimaan.

• Moi Pena & Eemeli!

Just sama ongelma mut huawein e 5377: resetoinnin jälkeen ei enää lataudu toi hallintasivu. Voiks yo. mokkulalle tehdä hard resetin ja miten? Isosti kiitosta sulle joka jeesaat!
  • Krizzard: Tuollahan tuo on alimpana mainittu miten resetti tehdään kyseiselle mokkulalle.

"Avaa takakansi ja paina terävällä kynänjärjellä Reset-nappia. Laske hitaasti viiteen ja päästä irti napista"