En pääse kirjautumaan valokuitu plus-modeemin asetuksiin

Olen käyttänyt sivustoa 192.168.1.1 ja kirjautumis tunnuksena: admin, salasana: 1234, niin kuin laitteen takana lukee mutta sivusto ilmoittaa, että "Wrong login information". Olen myös yrittänyt resetoida painamalla 30sec resetointi näppäintä, mutta silti sama ongelma. Miten pääsen kirjautumaan?
rit

Kommentit

• Tarkoitatko resetointinäppäimellä resetointireikää, jota tulee painaa tulitikulla tms.
    Resetoinnin jälkeen salasana on tuo 1234, mutta modeemi pyytää vaihtamaan sen heti ensikäynnistyksellä.

PW
  • Kyllä tarkoitan ja kyllä kokeilin tuota salasanaa
    rit
  • Varmistetaan vielä: Modeemissa pitää olla virta päällä, kun reset-reikää painaa tulitikulla tms. yhtäjaksoisesti 30 sekunnin ajan. Tämän jälkeen modeemi käynnistyy reitittävään tilaan ja perusasetuksille.
    Jos tuo ei toimi, soita DNA:n vikapalveluun 0800300500. Numero oi ilmainen ja yhdistyy asiakaspalveluun sen auki ollessa.
    Mikä modeemi?