En pääse luomaan uutta tunnusta

Hei, dna tunnuksen s-postiosoite ei ole enää käytössä. Miten saan luotua uuden tunnuksen? Kirjauduin pankkitunnuksilla, mutta ei onnistunut sitä kautta, koska tunnusta ei voi luoda kuin kerran?
Heidi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Siellä on muistaakseni kohta jossa, voit ilmoittaa osoitetietojesi muuttuneen asiakaspalveluun ja he postavat vanhan tunnuksen. Olethan vaihtanut myös pankkiisii sähköpodtiosoitteen, jos sama. Muuten olet pulassa. Toinen vaihtoehto on soittaa Dnalle.
  tuomas raatikainen
 • Hei Heidi!

  Otathan tässä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 044 144 044 jonka kautta saadaan vaihdettua tuo sähköpostiosoite. Kiitos!
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • @Heidi
  "Hei, dna tunnuksen s-postiosoite ei ole enää käytössä. Miten saan luotua uuden tunnuksen? "

  Ymmärtääkseni vanha postiosoite tunnuksena toimii , vaikka postilili olikin jo suljettu. Siis ei tarvitse kuin kirjautua sillä vanhalla tunnuksella sisään Minun palveluihin , niin siellä voi sitten sen uuden tunnuksen (uusi s-postiosoite) vaihtaa tunnukseksi.

  Veikko
 • Mikäli muistaa vain tunnuksen ja salasanan voi tosiaan myös kirjautua vanhalla sähköpostilla ja vaihtaa tunnuksen palvelussa itse. Muissa tapauksissa homma hoituu asiakaspalvelun kautta.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Hei.
  En pääse luomaan uusia tunnuksia koska sähköpostini on vanhentunut. En muista myöskään salasanaa koska olen viimeksi käynyt aikoja sitten ja uusi salasana tulisi juurikin tuohon vanhaan sähköpostiin
  Jaana Pesonen
 • Hei Jaana! Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, sitä kautta saadaan homma hoitoon.
  DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.