En saa vastausta

Hei! Olen Tero! Ja kun laitan tekstiviestin mutta vastaanottaja ei vastaa tekstiviestiin mulla on Samsung galaxy A3, ja otin ton 4g:n

Kommentit

• Kyllä 3g on parempi kun tämä 4g kun laitoin 3g:een kautta tekstiviestiä niin vastaanottaja vastasi heti,

• Hei Tero Viljanen, siirsin kysymyksesi omaksi keskusteluksi. Kysymykseesi on kyllä hankala vastata ilman lisätietoja. Toisaalta myöskään DNA ei valitettavasti pysty vaikuttamaan tekstiviestin saajien vastausaikoihin.

• Ei sillä vastaukseen menevällä ajalla ole mitään merkitystä, vaan sillä milloin lähetetty viesti menee perille ja onko siinä viivettä. Tämän saat selville kun laitat viestiasetuksista välitystiedot päälle. Toki tähänkin vaikuttaa jos vastaanottajan puhelin on suljettu/kuuluvuusalueen ulkopuolella -> välitystieto ei kuittaa viestiä toimitetuksi kuin vasta silloin kun puhelin avataan.

• Peiton alla mulla on yksi tolppa kentässä ja kun mulla oli kolme g, niin oli kaikki kentät täynnä soitin dna:lle tänään ja sieltä sanottiin mene asetuksiin johonkin data verkkoon löydät kolme g:n mut en oo löytänyt.

• Kun on netti läppärissä kolme g en ole tyytyväinen tähän neljä g:eehen ollenkaan

• Huonolla puolella olen kun oli kolme g niin toimi hyvin niin tekstiviestit kuin netissä käyminen