Ennen sujui porttien avaaminen mutkitta.

Eilisestä lähtien en pysty enää avaamaan portteja ja NAT typpikin on muutunut taas tiukaksi. Kaikkea on kokeiltu ja lopulta tultu siihen tulokseen, että nettiyhteydessä on 2 modeemia, joista toinen on oma TP-Link archer m200 ja lisäksi joku ylimääräinen unknown modeemi, joka saattaa aiheuttaa tupla NAT ongelman.
Tämän unknown modeemin ip on 192.168.225.1 eikä sen hallintasivuille pääse.
Aaron Virtanen Ilmoita asiaton sisältö