Epämääräinen uudelleenohjaus ja phising yritys

Tiedoksi, että turvallisella wikisivustolla lukiessa minut uudelleen ohjattuun tuollaiseen osoitteeseen, jossa oli asiakaspalveluanne esittävä epämääräinen kysely. Vaikka tämä on aiheellinen tieto teille pelkästään jo asiakaspalvelunanne esittäytyvän aika selvän huijauksen vuoksi, tässä lisää;

Käytän addblock ja ublock laajennuksia epämääräisten mainosten ja sivustojen scriptien välttämiseksi, vaikkei se tällä sivustolla olisi ollut tarpeellista. Kuitenkin, luotettavaksi pidetty wikisivusto. En ollut klikannut mitään pitkään hetkeen, sillä olin syventynyt lukemiseen. Tämä sivusto avautui varottamatta uuteen tabiin. Malware skannaukset tuli puhtaina useasta eri ohjelmasta. Ei ole ilmestynyt kummallisia välityspalvelimia, kahlasin selaimen läpikotaisin vaikka sekin on asetettu kysymään ennen suorittamista. En löydä mitään syytä minun puoleltani, miksi tämä sivu olisi avattu ja ohjattu tähän osoitteeseen, mikä on suhteellisen huolestuttavaa. Voisiko tuo olla teidän puolelta leviävä ongelma?

Käytössä DNA 4G kotimokkula, laite on vain pari kuukautta vanha. Sekin on hyvä mainita, mutta tietenkin vaihdoin oletusasetukset ja tunnukset turvallisempiin laitteen käyttöönoton yhteydessä.

Kommentit

• Noita tulee nykyään silloin tällöin vastaan. DNA:han tuo nyt ei liity, korkeintaa palveluntarjoajan IP:n mukaan laitettu tuo juuri sinulle.

Googlen haulla asialliseenkin osoitteeseen mennessä tulekeekin näitä roskia vastaan, eiköhän se sinullakin sitä kautta löytynyt wikinartikkeli?, eli suoraan kuin kirjoittaa osoitteen toimii, googlee:n laitettu näitä haujausohjauksia, vaikka sivunosoite näyttää ihan oikealta. Käytönnössä ihan mahdoton tietää asia, ennenkuin on klikannut, jolloin näkee huijausosoitteen vasta.
    JJJ
  • Tälläisiä tulee silloin tällöin.
    Onneksi olkoon olet voittanut 100 000€ lotossa.
    Uuden iPhone kännykän.
    Rikas amerikan sukulaisesi on testamentannut sinulle omaisuutensa.
    Anna vaan tili / luottokortti tietosi,
    niin lähetämme rahat tilillesi heti huomenna.

Kännykän voit noutaa DNA.myymälästä.
    Tälläisiä ilmoituksia tulee.
    Milloin operaattoreiden nimissä.
    Milloin jonkin kauppaketjun nimissä.
    Suomalainen voittaa aina,vaikka ei ole lotonnutkaan.
    BQ24