EPG ei toimi (Herttoniemi)

Tervehdys,

aamulla eivät kanavat näkyneet Yle HD:tä lukuunottamatta. Nyt puolestaan epg näyttää olevan poissa pelistä, eikä kanavatietoja näy minkään kanavan osalta. Aamulla vielä toimi. Tehdasasetusten palautus ei auta. Onko verkossa jotain häikkää?

Kommentit

• EPG ei toimi (Kaarti)

Verkossa on häikkää, sillä antennin kautta se näkyy normaalisti.

• Aamulla oli Difitalla ongelmia, ettei osa tv kanavista toiminut ja se myös vaikutti kaapelikanaviinkin.

"Digitan Espoon radio- ja tv-asemalla oli katkos tv-lähetyksissä tiistaina 14.1. klo 7.21 - 9.00. Osa kanavista näkyi normaalisti klo 7.26-8.00.

Katkos koski kaikkia Espoon asemalta lähetettäviä tv-kanavia ja vaikutti myös DNA:n kaapeliverkossa pääkaupunkiseudulla ja Lohjalla jaettaviin kotimaisiin peruskanaviin, sillä DNA vastaanottaa nämä kanavat Digitan Espoon lähettimestä edelleen verkossaan jaettavaksi.

Katkos koski kaapeliverkossa seuraavia kanavia:
    Yle TV1
    Yle TV2
    MTV3
    Nelonen
    Yle Fem
    SUB
    Yle Teema
    Liv
    JIM
    TV Viisi
    Kutonen

Häiriö ei vaikuttanut seuraaviin kotimaisiin kanaviin kaapeliverkossa:

FOX
    AVA
    Yle HD (lähettää Yle TV2 ohjelmaa tällä hetkellä)"

• ..Siis Digitan...

• Jep, mihinkähän epg tiedot ovat kadonneet? Dna:lla ei taas ole kukaan huomannut tilannetta? Ainakaan mitään vika/häiriötiedotetta ei näy.

• Sama vika täälläkin.

• Epg-tiedot ei näy, ei näy. Itä-Helsinki.

• EPG ei näy/tunnistu myöskään Pohjois-Helsingissä Malminkartanossa.

• EPG ei näy Oulussakaan

• EPG ei toimi Pikku Huopalahdessa DNA Welhon kautta.

• EPG ei näy myöskään Itä-helsingissä. YLE:n kanavat pätkivät myös

• EPG ei toimi myöskään Ruoholahdessa. Eikä taaskaan mitään häiriöilmoitusta, vika ollut ainakin kaksi tuntia jo.

• Samoin Raumalla EPG häviksissä

• Raisiossa myös epg pimeänä.

• Lahti sama juttu

• Forssa sama juttu

• Ei hyvää päivää pojat! Näin toimii digitaalinen tv meillä täällä perähikiällä eli Suomessa. Aivan uskomaton kämmi. Muualla tämä olisi jo korjattu ja isot kihot pyytelisivät anteeksi tai jättäisivät eropyyntöjään.

• Äsken katsoin ja totesin EPG:n toimivan Lassilan kaapeliverkoassa Helsingissä.
    Katkoksen aikana toimivat kaikki korttimaksulliset HD kanavat ja YLE HD. Muut vapaat kanavat loistivat poissaolollaan.

• Helsingin Lassilassa näyttää kaikki kanavat toimivan mutta epg näyttää vain 3,4, sub ja jim tiedot, muiden kanavien kohdalla tyhjää.

• No nyt näyttää epg toimivan kaikilla kanavilla.

• Pahoittelut ongelmasta, kyseessä oli yleinen häiriö joka saatiin korjattua eilisen illan aikana.

• Se siitä "häiriön" korjauksesta: Raumalla taas kaapelista EPG hukassa neljä päivää myöhemmin!!!

• Sama ("DNA yleinen") EPG ongelma myös Lahdessa!

• Sama Raisiossa!

• Ja Oulussa!

• Ja Turussa..

• Sama Espoossa.

• Helsingin Lassilassa toimi ainakin äsken.
    Kannattaisikohan kokeilla kanavien uudelleenhakua?

• Espoossa toimii ainakin täällä.

Ja kanavien uudelleenhaku hävittää joissakin purkeissa ajastukset, eli sen kanssa kannattaa olla tarkkana. On tämäkin tekniikkaa. Koko digi-tv hooveroi ja syvältä.

• Eipä auta kanavien uudelleenhaku, eikä uudelleen käynnistäminen kun joku kohta sitäkin ehdottaa 😀

• Ei toimi Helsingin Etelä-Haagassakaan EPG

• Koitettu on jo tehdasasetuksien palautusta ja lanavien uudelleenhakua sekä varmaan neljästi töpselin irtiottoa ja viiden minuutin odottelua. DNA:n asiakaspalvelussa eivät pari tuntia sitten olleet kuulleet mistään vikatilanteesta ja uskoivat, että vika on laitteessa.

• Punavuoressakaan ei toimi EPG

• Kuopiossa ei näy epg tällä hetkellä. Kanavahaut on tehty ja palautettu boksikin tehdasasetuksiin, ei vaikutusta. Vittu mitä paskaa.

• ei toimi EPG myöskään Itä-Helsingissä

• Juuri tarkistin uudestaan, että Helsingin Lassilassa näkyy kaikkien vapaiden kanavien EPG kaapeliverkossa.
    Joillakin maksukanavilla ei ole EPG:tä ollenkaan tai vain käynnissä oleva ja seuraava ohjelma.
    Ongelmia oli, kun Espoon asemassa oli lähetinvika, mutta sen jälkeen ongelmia ei ole ollut.
    Kanavien uudelleenhaku ei poista tallennuksia. Tehdasasetusten kautta homman hoito sen tekee.

Joissakin tilanteissa virtajohdon tuulettaminen n. 5 min ajan saattaa auttaa (yleinen digiongelmien korjaustapa).

Kannattaa netistä etsiä, onko alueella lähetinverkon 4G muutostöitä, jotka aiheuttavat ongelmia. DNA ottaa eetteristä vastaa vapaat tavalliset kanavat ja välittävät ne sitten verkkoonsa.

Digitekniikka on kuin tietokoneetkin - ne ovat luonneet enemmän ongelmia, kun mitä ne ovat ratkaisseet.

• kokeiltu kanavien uudelleenhakua ja virtajohdon tuuletusta. ei apua.

• Oulussa ei näköjään toimi tällä hetkellä epg dna kaapelissa millään vapaalla kanavalla.. eka kertaa tuli vastaan mokoma, eilen illalla esim. toimi. No piti manuaalisesti lisätä boxiin ajastus kun oli ohjelmatiedot näkösällä netissä. Saa nähdä toimiiko tuossa boksissa, ei ole aiemmin tarvinnu kokeilla.

• Nyt toimii Turun Pallivahassa! 😀

• Alkoi toimia täälläkin, ihme ja kumma.

• Oulussa toimii nyt kans

• Jos ette omatoimisesti saa toimimaan, niin soittakaa ilmaiseen vikanumeroon 0800300500. Saahan sinne selittää suu vaahdossa, kun vastaanottaja ei ole kuullut omalta organisaatiolta yleisestä viasta.
    Saattaa johtua 4G-verkon laajennustöistä.

• Verkossamme on eilisen su 19.1. aikana ollut yleistä vikaa kanavien EPG-tiedoissa, mutta tämä pitäisi nyt olla kunnossa. Mikäli tiedot ei vieläkään näy, niin pyytäisin tekemään laitteille tehdasasetusten palautuksen ja automaattisen kanavahaun uudelleen, jotta tiedot palautuvat näkyviin.

Vikatilanteissa kannattaa aina ensisijaisesti olla yhteydessä maksuttomaan vikanumeroomme p. 0800 300 500, josta saa ajankohtaisen tiedon laajemmista vioista ja johon vioista voi myös ilmoittaa. Numerossa autetaan myös yksittäisten asiakkaiden esim. laajakaistaongelmissa. Vikanumero palvelee 24h vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Tuki-sivustolla ei ole minkäänlaista päivystystä viikonloppuisin.

• Se on outo vika, kun se vaikuttaa tallentavaan digiboxiin eli sieltä kautta eivät tiedot näy.
    Painoin digitv:n kaukosäätimestä suoran yhteyden antenniin ( dna:n kaapeliin), niin tv:n guide-näppäimestä tiedot tulivat näkyviin??!!!

• Mikäli teit tämän eilen, niin tietojen kuuluikin olla jo taas näkyvissä. Jos kuitenkin sait ne näkyviin myös sunnuntain aikana tätä kautta, niin sehän on vain sinänsä hyvä, vaikka ei se esim. tallennukseen auta, jos ei digiboksin kautta näy. Vika kuitenkin kosketti koko Suomea ja sekä antenni- että kaapeliverkkoa.

• Kysymys olikin juuri siitä, että sunnuntai-iltana samanaikaisesti tiedot näkyivät televisiosta, mutta digiboxin kautta eivät. Voisin kuvitella, että ne tulevat saman signaalin mukana kumpaankin laitteeseen. Naapurillani oli sama tilanne ja meillä on täysin eri merkkiset laitteet (Pihlajamäki, Helsinki).

• Laitekohtaisia eroja ei ole meidän puoleltamme ollut millään tapaa, vaan EPG-tiedot ovat olleet kadoksissa koko maassa, sekä kaapelissa että antennissa, laitteesta riippumatta. Voi olla, että televisio on osannut hakea tiedot aikaisemmin takaisin näkyviin niiden palauduttua kuin boksi, mutta tarkemmin emme pääse täältä katsomaan, mistä tämä on voinut johtua.

• Foxin EPG, electronic program guide ei toimi Naantalissa 22.1.2014.
    Ei toiminut tiistaina tai keskiviikkonakaan.
    Viritin kanavat uudelleen, ei auta.
    Muiden kanavien ohjelmalistaus toimii. FOX näyttää vain "no information".
    Saa neuvoa sähköpostilla.

• FOX kanavalta todella puuttuu valitettavasti EPG-tiedot edelleen kokonaan, ja vika koitetaan saada korjattua mahdollisimman pikaisesti ja tiedot jälleen näkyviin.