EPG tiedoissa puutteita TV5 ja Kutonen kanavilla

Kun katson telkkarista tai digiboxista tämän viikon ohjelmatietoja, niin joka ilta puuttuu ohjelmia sekä TV5 että Kutonen kanavilta. Ohjematietojen puutteita on useita, eli ei puutu vain yksi ohjelma välistä, vaan usempia illan mittaa. Tämä ei alkanut nyt, vaan joku pari viikkoa sitten, mutta kirjoitan tästä vasta nyt kun ette ole tätä vieläkään korjannut.

Nämä virheet ovat ainakin Lahden seudulla ja DNA kaapeli verkossa.

Kommentit

• Usein ilmoittavat että, vika on kanavayhtiön puolella? Esimerkiksi Telialla on maksuttomien peruskanavien lisäksi joitain maksuttomia satelliitinkautta vastaanotettuja lisäkanavia joilta on alusta asti puuttunut EPG. Ja vastaus on ollut joka kerta että, eivät saa EPG tietoja joten niitä eivät ole mahdollisia välittämään asiakkaillekaan.
    MörköMatti
  • En usko et vika on tällä kertaa siitä, että DNA ei saisi EPG tietoja, koska heidän nettisivulla olevassa Ohjelmaoppaassa on puuttuvat ohjelmat näkyvillä. Uskon et vika on EPG tietoja yhtistävän / kasaavan palveluntekijän virhe. Tällä EPG palveluntekijällä olisi aika paljon parannettavaa, koska heillä on luvattoman paljon virheitä ja puutteita ohjelmatiedoissa.

Ohjelmatiedot kun nyt ovat yksi oleellisimmista tiedoista kanavilla. Ilman näitä tietoja ei laitteet toimi kunnolla ja ei pysty esim. tallentamaan ohjelmia kun boxi ei tiedä ohjelman alkavan.
    Make
  • Luulisi ainakin asiakkaan kannalta ettei EPG tietojen etsiminen jostain lähteestä ja liittäminen kanavalle niin, että kaikilla kanavilla olisi tarjolla EPG tiedot vaan ei niin jostain syystä aina ole. Minkälaisten myllyjen läpi ohjelmat mulinoituu ennenkuin ne lähtee eteenpäin asiakkaille sitä ei sitten tiedä.
    MörköMatti
  • DNA saisi asian lopullisesti kuntoon, jos olisi halua.
    Iloinen maksaja
  • Näin on! Saisi jos olis joku siellä töissä jota kiinnostais, mutta kun ei.
    Nn
  • Hei! Pahoittelut, että vastauksen saamisessa on kestänyt.

Tähän EPG -ongelmaan löytyi syy, ja siihen on tulossa korjaus tämän viikon aikana. Ongelma tai sen korjaus ei suoraan liity DNA:n toimintaan.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • No nyt!  Kiiiiitos 👍 Pääasia että tulee kuntoon oli syy missä hyvänsä 👏
    Nn
  • Vaikka viimeviikolla piti tulla korjaus EPG tietoihin, niin eipä ole korjaantunut. Itse asiassa on mennyt huonompaan suuntaan ja ohjelmatiedoissa on enemmän puutteita kuin aikaisemmin. Tänään keskiviikkona tuli sitten TV5 kohdalta pohjanoteeraus, kun koko päivän ainoana ohjelmatietona on ainoastaan 07:20 Rantataloa etsimässä ja ei mitään muuta. Sama koskee myös TLC kanavaa missä on koko tämän päivän ainoana ohjelmana 08:00 Say Yes To The Dress: Britannia. TLC kanavan EPG tiedot ovat itse asiassa useamman päivän putkeen melkein tyhjiä.

Koska te saatte korjattua tämän vian?
    Make
  • Kyllä Make on oikeassa, ei näy mitään tietoja tai eilenkin tuli joku Fast & furious leffa niin ohjelmatiedoissa luki puutaheinää.......
    Koittasko joku nyt tehä tälle JOTAIN????? Eletään vuotta 2020!
    Nn
  • Ovat Discoveryn kanavia ja heillä nuo asiat eivät toimi. Eurosportin ohgjelmasivut ovat sieltä itsestään.
    PW
  • Minusta ei ihan kaikkea voi laittaa Discoveryn syyksi, koska ongelma koskee vain kaapeli verkkoa. Minulla on hybridi digiboxi ja antennin kautta tulee esim. TV5 ihan oikeat ohjelmatiedot, mutta kaapelin puolella on suuret vajaavuudet. Luulisin, et jos Discoveryltä ei tulisi oikeita tietoja, niin ei niitä voisi olla sitten antenni verkossakaan. Kyllä tässä ongelmassa väkisin on vikaa myös DNA:lla.
    Make
  • Hei!

Vika on edelleen korjauksessa ja pyritään saamaan kyllä kuntoon mahdollisimman pian!