eSim

Hommasin hiljan DNA  Super 4G Rajattoman liittymän ja tarkoitus hommata puhelimen rinnalle Samsung Galaxy Watch. Saanko eSimin miten käyttöön kellolle? Saako siihen myös saman liittymä nron kuin on tuossa Super 4G liittymässä?

Kommentit

• Moi! eSIM on saatavilla kaikista DNA Kaupoista ja se on saatavilla Samsung Galaxy Watch ja Watch Active2 -laitteisiin, tosin toistaiseksi vain erillisellä liittymällä, eli MultiSIM/One number - tyylistä palvelua ei ole saatavilla.