eSim/ Multisim

Saako teiltä liittymän jota voi käyttää Apple Watch Series 5 (gps+Cellular) kanssa

Kommentit

• Hei Seija!

Laitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta tällä hetkellä eSIM on esim. näissä iPhone-puhelimissa: iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, sekä uusimmat Ipadit (edellyttää iOS 12.1 tai uudempaa käyttöjärjestelmäversiota)*.

Varmistuaksesi oman puhelimesi ominaisuuksista, voit tutustua uutuuspuhelimiin ja niiden teknisiin tietoihin DNA:n nettikaupassa. eSIM on tulossa myöhemmin muihinkin älylaitteisiin, esim. älykelloihin.

https://www.dna.fi/esim
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ok, eli älykelloihin ei ole saatavana vielä
    Seija
  • Milloin tulee DNA:lle madollisuus käyttå Applewatch 5 cellular? T. TB
    Torbjörn Lassenius
  • Hei, kertokaahan  mitä pelleilyä tämä e-simm touhu oikein on?
    Normi SIM-liittymän vaihtamiseksi e-simmi liittymäksi pitäisi juosta kivijalkakaupassa asia hoitamassa.
    Ei hyvää päivää, tietääkseni elämme 2020-lukua ja tuollaista touhua.
    Eikö tuota pientä hommaa todellakaan saa tehdyksi soittamalla tms tavalla vaan pitää juosta hikisessä kivijalkakaupassa tuollaisen asian takia?
    Kaikki eivät asu kaupan vieressä ja kun vielä on tämä korsanderikin...
    Hämmentynyt asiakas
  • Hei! eSIM on saatavilla kaikista DNA Kaupoista. Valitettavasti käyttöönottoon ei ole muuta tapaa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Nyt alkaa aueta DNA:n "palvelutyyli".
    Asiakkaat juoskoot, me emme tällaisilla pikkujutuilla ala päätämme vaivata.
    No sen saa mitä tilaa, se tuli taas huomatuksi.
    Olkoon, pitänee laittaa liittymä eläkkeelle. Sillähän siitä pääsee.
    Hämmentynyt asiakas