Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

eSIM/ Multi-SIM

Saako teiltä liittymän jota voi käyttää Apple Watch Series 5 (gps+Cellular) kanssa

Kommentit

 • Hei Seija!

  Laitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta tällä hetkellä eSIM on esim. näissä iPhone-puhelimissa: iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, sekä uusimmat Ipadit (edellyttää iOS 12.1 tai uudempaa käyttöjärjestelmäversiota)*.

  Varmistuaksesi oman puhelimesi ominaisuuksista, voit tutustua uutuuspuhelimiin ja niiden teknisiin tietoihin DNA:n nettikaupassa. eSIM on tulossa myöhemmin muihinkin älylaitteisiin, esim. älykelloihin.

  https://www.dna.fi/esim
  DNA Iiro palveluasiantuntija
 • Ok, eli älykelloihin ei ole saatavana vielä
 • Milloin tulee DNA:lle madollisuus käyttå Applewatch 5 cellular? T. TB
 • Hei, kertokaahan  mitä pelleilyä tämä e-simm touhu oikein on?
  Normi SIM-liittymän vaihtamiseksi e-simmi liittymäksi pitäisi juosta kivijalkakaupassa asia hoitamassa.
  Ei hyvää päivää, tietääkseni elämme 2020-lukua ja tuollaista touhua.
  Eikö tuota pientä hommaa todellakaan saa tehdyksi soittamalla tms tavalla vaan pitää juosta hikisessä kivijalkakaupassa tuollaisen asian takia?
  Kaikki eivät asu kaupan vieressä ja kun vielä on tämä korsanderikin...
 • Hei! eSIM on saatavilla kaikista DNA Kaupoista. Valitettavasti käyttöönottoon ei ole muuta tapaa.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Nyt alkaa aueta DNA:n "palvelutyyli".
  Asiakkaat juoskoot, me emme tällaisilla pikkujutuilla ala päätämme vaivata.
  No sen saa mitä tilaa, se tuli taas huomatuksi.
  Olkoon, pitänee laittaa liittymä eläkkeelle. Sillähän siitä pääsee.
 • Samaa pitää kyllä ihmetellä. Teliallakin se onnistuu. Ei jonkin Qr koodin takia pitäisi mennä myymälään. Se on sitten 80 kilsaa ajeltava. Kun lähti se myymälä tosta kilsan päästä...
 • Ihan tiedoksi ei muuten saa selvitetty tänään koko päivä asiaa, jotenka onko niin ettei siellä tiedetä itsekkään.

  Hei! eSIM on saatavilla kaikista DNA Kaupoista. Valitettavasti käyttöönottoon ei ole muuta tapaa.
  DNA Ida T palveluneuvoja
  8 Lok Ilmoita asiaton sisältö

  tässä oli alkuperäinen kysymyt, sitä ei näköjään ymmärretty oikein:

  Saako teiltä liittymän jota voi käyttää Apple Watch Series 5 (gps+Cellular) kanssa

  Eli kello ei toimii itsenäisesti ilman tuota e sim jonka siihen saa elisa, telia liikkeistä, mutta puh liittymä pitäisi myös vaihtaa. Jos kellot ovat DNA myydyin tuote, miksi ei ole tätä tarjolla??. miksi hyöty, puhelin ei tarvitse olla joka hiton lenkillä ja urheilu tapahtumassa mukana.Tieto siirtyy e sim käytta puhelimeen, sekä viesteihin voi vastata, puhelimella ei tarvi etsiä puhelinta. monta hyötyä sitä tarvitseville, nyt kello on vain kello
 • Saako DNA:lta liittymän joka toimii Apple Watch 6:ssa? Mulla on nyt DNA-liittymä ja haluan rinnakkaisliittymän kelloon. Telialla tämä ainakin on mahdollista.
 • Hei Tuomas!

  Kyseinen ominaisuus on kyllä tulossa, mutta ikävä kyllä tarkempaa aikataulua ei tässä vaiheessa ole vielä antaa!
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Samaa DualSIM/eSIM-asiaa tulin kyselemään älykelloon? Ei ole? Millloin on? Taitaa mennä liittymät vaihtoon...
 • Elisalta ja Telialta saa Apple-sertifioidut e-sim-liittymät ja siten Apple Watch toimii niillä. Aikooko DNA joskus hankkia sertifioinnin? Reilu vuosi sitten jo kyselin mutta ei taida olla edennyt, vai onko?
 • uskomatonta sekopilua dna:lta. Kertokaa miksi teillä ei onnistu, vaikka muilla onnistuu e-simm apple watchiin. nyt yritätte vain peitellä osaamattomuuttanne vaihdan oman liittymäni telialle, joka tarjosi minulle myös 1 gigan valokuituliittymän, dnata ei sekään kiinnostanut. Kun norjalaiset ostivat dna:n näyttävät ne laittaneen dna:n kokonaan sivuraiteelle vaikka muuta väitättekin.
  terveisin
  Lasse
 • Hei! Älykellot ovat tämän joulun hittilahja, mutta näemmä DNA ainoana operaattorina Suomessa ei tue niiden eSIMiä. Miten tämä on mahdollista ja milloin asia korjataan?

 • Sama oli viime jouluna ostin uuden 5 sarjan kellon, kysyin silloin jo esim tuleeko käyttöön ja saanko kellon kytkettyä siihen ilman että puhelinta pitää roikottaa mukana Vastaus oli hyvin asian tunteva, Ehdottomasti tulee ihan pian max noin pari kuukautta. Eipä ole kuulunut ja kello kädessä kohta vuoden verran, olisi voinut jäädä ostamatta tai nyt viimeistään vaihtaa puhelin liittymää. Veisin perheen kaikki myös lasten puhelimet Telialle yht 6 liittymää. Hyvityksiä ei saa ja nyt tuntuu että pelkkiä puheita annetaan, kuten edellinen kysyi, mikä voi heillä ollan nin vaikeaa ettei tälläistä asiaa saa hoidettua. Luulisi että muutkin kellon ostaneet jotka tarvii tuota eSim alkaa vaohtaan operaattori. Kannattaako viivyttely.
 • DNA ei selvästikään ole kenellekään edelläkävijöille tai edes aktiivikäyttäjille tarkoitettu operaattori. Tai sitten ei vain löydy samantasoista teknistä ja kumppanuusosaamista kuin oikeilta operaattoreilta.
 • I just found out that multi-sim is not supported with DNA but with other operators. I just got an apple watch with cellular capability, for example, there is an estimation, when this feature will be ready for the DNA?  

  It would be. helpful to know if this is coming in 1 month, 2 months etc so I know whether to return the watch or not to the store.
 • The multiSIM feature should be available during 2021 but unfortunately we are not able to give out a more specific schedule at this time.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Voi kurjuus. Samaa pulmaa täälläkin. Eli onko ainoa mahdollisuus saada cellular-ominaisuus käyttöön vain vaihtamalla operaattoria? Se harmi, että olen jumissa määräaikaisessa sopimuksessa - onneksi vain yhden liittymän osalta. Muut lähtevät ja omanikin sitten kun. Mutta näin sitä revitään onneksi pitkästä aikaa tasoeroa operaattoreiden välille, kun teknologiassa toiset ottavat etumatkaa.
 • Kyllästyin dna:n vältteleviin vastauksiin ja irtisanoin kaikki liittymäni ja siirsin ne Elisalle. Siellä sain kaiken hoidettua netissämyös e-simmin apple kellooni, muutenkin palvelu oli hienosti järjestetty kiitos Elisa
 • Hei, onko e-sim tuettu liittymä tulossa ikinä Applewatcheihin? Kaikilla muilla operaattoreilla ollut jo pitkään. Mistä kiikastaa?
 • Hei,

  Ymmärrän teitä jotka haluatte tämän eSIM:in toimimaan teidän kelloissanne.Tuli itse siirrettyä Elisalta DNA:lle mobiililiittymä mutta en ottanut sitä eSIM:iä käyttöön. Vähän kornia omasta mielestäni että jonkun QR-koodin takia pitäisi mennä putiikkiin fiksaamaan tuo kondikseen? Galaxy Watch 3 LTE on periaatteessa nyt käyttämätön kun ei saa tuohon liittymää, tämän asian ovat Elisa ja Telia hoitaneet paljon paremmin. Kyselin viimeksi tänään tämän eSimin laitaa ja on kyllä tulossa? Hei c'moon nyt, muuten teillä skulaa kaikki hyvin ja yhteydet omalla postinumero-alueella paljon paremmat.
 • Jep, omat liittymäni siirsin jo Telialle. Vuosi sitten asiaa täällä kyselin, ei kehitystä -> omat johtopäätökset ja toimenpiteet.
 • Tässä kesti aivan uskomattoman liian kauan!! Vaihdoin tämän takia operaattoria ja näin teki myös vanhempani sekä kaksi ystävääni. Harmi koska kuuluvuudet oli paremmat DNA liittymällä mutta ei voi mitään jos ei pysytä mukana kehityksessä
 • Onko multiSIM:n tulosta tarkempia tietoja. Luulisi olevan, jos on tulossa tänä vuonna, mutta milloin? Ei voi olla näin vaiketata. Itsellä vaihtuu liittymä parin kuukauden sisään, jos tätä ei rupea näkymään.

  Olen ollut DNA:n asiakkaana vuodesta 2004, enkä haluaisi tämän pitkän suhteen katkeavan. Jos asiakkaita ei pystytä palvelemaan vähintään yhtä hyvin, kuin kilpailijat palvelevat on kyseisen operaattorin kohtalo siten sinetöity osaltani.
 • MultiSIM on kyllä tulossa, mutta valitettavasti tästä ei ole vieläkään uutta tiedotettavaa. Ymmärrettävästi tämä vastaus turhauttaa, mutta odotamme tätä myös kovasti ja tiedotamme kyllä heti kun jotain julkistettavaa tämän suhteen tulee. Maltetaan vielä hetki!
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Hei! Applen sivuille oli ilmestynyt DNA:n logo tuettujen operaattorien listalle Apple Watchin kustomointisivulla. Itse kellon sovelluksessa DNA:ta ei voi vielä lisätä operaattoriksi, mutta tarkoittaako tämä sitä, että tuki olisi nyt tulossa ihan lähiaikoina? https://i.postimg.cc/0jpVWWCp/Apple-Watch-DNA-e-SIM.png
 • Sitähän se tarkoitti!

  DNA Multi-SIM on nyt saatavilla, lisätiedot osoitteesta dna.fi/multisim
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Loistavia uutisia!
 • Ostin eilen Apple Watch Series 6 (Cellular) , mutta turhauttavaa on, etten saa siihen eSIMiä toimimaan. Ensin omaDNA-sovelluksesta ”tapahtui virhe, yritä myöhemmin uudelleen” ja kun lopulta multi-simin sai aktivoitua, en löydä paikkaa, johon saamani koodi laitetaan. Watch-appi antaa Mobiiliverkko-kohdassa tiedon, jonka milan DNA:n liittymään ei voi eSIMiä laittaa. Miten se nyt on,kun myyjäkin DNA-kaupassa kertoi, että juuri nyt huhtikuussa ominaisuus on DNA:lle saatu.
 • Hei TL!

  Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jossa voidaan selvittää tätä tarkemmin. Kiitos!

  www.dna.fi/yhteystiedot
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • eSIM on koetettu tilailla jo muutaman päivän ajan, mutta lienee herrojen herkkua. DNA.n sivuilta ei siihen ole apuja vaan ilmeisesti tulisi hypätä bussiin ja ajella kirkolle josko jokin koronavapaa dna puoti olisi auki. Ei hemmetti. Voiko tämä olla näin vaikeaa?
 • Onko eSIM ja multi-SIM tuki myös yritysliittymille?
  TR
 • Hei TR!

  Kyllä, myös yritysliittymiin on mahdollista saada eSIM tai Multi-SIM. Olethan yhteydessä suoraan yritysasiakaspalveluumme mikäli haluat ottaa näitä käyttöön, kiitos.

  https://www.dna.fi/yrityksille/yhteystiedot
  DNA Hanna palveluasiantuntija
 • Yrityspuolen myynti puhuu muuta.
  Varoivainen arvio ehkä kevään 2022 aikana, mutta ei ilmeisesti kuitenkaan.
  TR
 • Onko tähän asiaan jotain varmuutta? Itse olin myös muistaakseni helmikuussa yhteyksissä aiheesta ja silloin sanottiin, että tulossa olisi....
  JK

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.