eSim perus(yritys)liittyymän rinnalle esim Apple Watchiin?

Onko DNA perus(yritys)liittyymän rinnalle mahdollista kytkeä rinnakkais eSim liittymä esim Apple Watchiin?
Pasi Palenius Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Pasi!

Laitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta tällä hetkellä eSIM on näissä iPhone-puhelimissa: iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, sekä uusimmat Ipadit (iOS 12.1 tai uudempi).

eSIM on tulossa myöhemmin muihinkin älylaitteisiin, esim. älykelloihin.

https://www.dna.fi/esim
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • eSIM on tulossa myöhemmin muihinkin älylaitteisiin, esim. älykelloihin.

​Onko DNA eSIM milloin tulossa Apple Watch series6 kelloihin? Ei jaksaisi enää odotella DNA hitautta tässä, kun muilla operaattoreilla homma jo toimii.

MikhäänSoleMikhään
  • On tulossa, mutta tarkempaa aikataulua emme valitettavasti vielä tässä vaihessa pysty vahvistamaan.