eSim perus(yritys)liittyymän rinnalle esim Apple Watchiin?

Onko DNA perus(yritys)liittyymän rinnalle mahdollista kytkeä rinnakkais eSim liittymä esim Apple Watchiin?

Kommentit

• Hei Pasi!

Laitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta tällä hetkellä eSIM on näissä iPhone-puhelimissa: iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, sekä uusimmat Ipadit (iOS 12.1 tai uudempi).

eSIM on tulossa myöhemmin muihinkin älylaitteisiin, esim. älykelloihin.

https://www.dna.fi/esim
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • eSIM on tulossa myöhemmin muihinkin älylaitteisiin, esim. älykelloihin.

​Onko DNA eSIM milloin tulossa Apple Watch series6 kelloihin? Ei jaksaisi enää odotella DNA hitautta tässä, kun muilla operaattoreilla homma jo toimii.

• On tulossa, mutta tarkempaa aikataulua emme valitettavasti vielä tässä vaihessa pysty vahvistamaan.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Joko tuo ajankohta ESimille (Apple Watch 6) on tiedossa. Lienee paras vaihtaa operaattoria, kun DNA ei tunnu saavan asiaa järjestykseen.
  • Päivittäkää: Ajankohta ESimille (Apple Watch 6) onko nyt tiedossa?
  • Hei!

Sama kysymys kun aiemmilla kysyjillä: milloin eSIM (uusille) Apple Watcheille?

En jaksa säätää usean operaattorin kesken, joten vaihdan kaikki perheen liittymät kerralla Telialle tai Elisalle jos ei pukin kontista tuleva kello tule pelittämään DNA:n kanssa.
  • Moi!

Tulossa on, mutta tarkempi aikataulu ei valitttavasti vieläkään ole selvillä.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Siis hetkinen, eikö DNA:lta saa vieläkään yritysliittymän rinnalle älylaitteeseen eSIMiä ? Mulle luvattiin kaksi vuotta sitten että "tietojemme mukaan tulee tammikussa 2019" useamman asiakaspalvelutahon toimesta.

Aika heikolta näyttää nyt.
  • DNA:lta ei siis saa vieläkään yritysliittymän rinnalle älylaitteeseen (Apple Watch) eSIMiä? Kauan kestää...

Valitettavasti yrityksen sopimuskauden päätyttyä pitää vahvasti miettiä operaattorin vaihtoa.
    Janne L
  • Kysyin asiaa tänään DNA:lta. Vastauksena oli, että loppuvuodesta pitäisi toimia. Kun lukee viestiketjua, alan vahvasti epäillä tuota...
    Harri