ESIMiin siirtyminen

Ostin dual sim puhelimen. Minulla on DNAn puhelinliittymä ja haluan siirtyä käyttämään siinä ESIM korttia (toinen puhelimen sim paikoista). Miten  tämä onnistuu? Pitääkö käydä kaupassa tämän takia vai onnistuuko netin kautta?

Kommentit

• Hei Petra!

eSIMin käyttöön otto onnistuu paikan päällä DNA Kaupassa, myymälöiden yhteystiedot löydät osoitteesta https://www.dna.fi/dnakaupat.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Miksi eSIM:n käyttöönotossa menee näin kauan aikaa, eli n. viikko ja siitä ajasta liittymä on alhaalla tällä hetkellä n. vuorokauden. Vain hätäpuhelut ovat sallittuja.

Pekitsu
  • Hei Pekitsu!

Tavallisesti eSIM:in käyttöönotto ei vie näin kauaa, mutta muutamilla tilauksilla on havaittu virhe, jonka selvittäminen viivästyttää käyttööottoa. Jos asia on jo meillä asiakaspalvelussa käsittelyssä, saat toivottavasti pian tästä kuittauksen ja liittymän toimintakuntoon. Tarvittaessa lisätietoja asiakaspalvelustamme.
    DNA Ida S palveluasiantuntija