Espanjassa olen ja ykskaks DNA meni mykäksi!

Tähän asti kaikki ollut OK, kunnes n. viikko sitten "vain hätäpuhelut sallittu" ja mobiilidata ei pelitä.
Pin- koodia en ole tyrinyt, ja laskutkin maksanut aina (melkein) ajallaan.
on kuulemma muillakin samanlaisia ongelmia.
 What is the  Problem??

mr. skiboot Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• joku juttu on vinksallaan, kun ei mikään pelitä!
    mr.skiboot@gmail.com
    mr. skiboot
  • Moikka!

Havaitsimme ongelmia Espanjassa Vodafonen verkossa - kokeilethan seuraavia toimenpiteitä:

1. Käynnistä puhelin uudelleen
    2. Aseta mobiilidata päälle ja tarkista että roaming on sallittu asetuksista
    3. Tarkista että puhelimen asetuksissa kohdassa APN lukee internet
    4. Jos näistä ei ole apua, vaihda verkkoa puhelimen asetuksista manuaalisesti
    Vikailmoitus on jo meiltä kuitattu korjatuksi, tästä syystä kannattaakin ihan ensimmäisenä käynnistää puhelin uudelleen jotta verkko päivittyy.

Jos kaipaat apua tai jos tilanne ei näillä korjaannu, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.