Ethernet johdon pistorasia

Olen opottanut huoneen jalkalistaan Ethernet-kaapelin ja kytkenyt sen pään tähän tietokoneeseen. Kun haluan ottaa tämän tietokoneen pois, niin ethenet-johdon pää jää roikkumaan lattialle. Haluaisin ostaa seinään kinnitettävän pistorasian, jonka toiseen aukkoon liittäisin tuon nykyisen johdon ja jonka toisesta aukosta voin kytkeä lyhyellä jogdolla netin tietokoneeseen. Kun otan koneen pois, niin pistorasia olisi siisti senässä eikä johdonpäätä roikkuisi lattialla vahingoittumassa.
Tuomo Paananen Ilmoita asiaton sisältö