Etsintätoiminnon asennus turvapaketissa?

Miten asennan puhelimeeni etsintätoiminnon, kun turvapaketti on asennettu? Tietokoneen selaimen kautta toiminto toimii, mutta pitääkö puhelimeen ladata joku erillinen appi vai miten? Eli toiminto, että voin tarkastaa, missä päin ekaluokkaisemme kulkee ja saan myös hälytyksen hänelle, jos on jäänyt äänet pois päältä?
Kristiina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.