Etukoodeista

Sain liittymiä vaihtaessani 4 kpl tällaisia viestejä:

"Upeaa, että valitsit DNA:n nopean ja rajattoman puhelinliittymän. Kiitoksena liittymäasiakkuudestasi saat 30 € etukoodin DNA Kauppaan!

Henkilökohtainen etukoodisi on: xxxxxxxxxx

Koodin voi hyödyntää missä tahansa DNA Kaupassa kertamaksullisiin laitteisiin ja tarvikkeisiin. Koodi on voimassa 31.10.2020 asti, se tulee käyttää yhdellä ostokerralla eikä koodia voi vaihtaa rahaksi."

Voiko kaikki neljä käyttää kerralla samaan ostokseen (yht. 120€). Ja miksi koodit ei toimi nettikaupassa? Kaikkia neljää olen koettanut...

Jouni Ilmoita asiaton sisältö