Eurosport 2 lakkasi näkymästä

Boksi vaan ilmoittaa "Salattu kanava", muut tilaamaani Dna L-pakettiin kuuluvat kanavat näkyy. SD-boksilla tuo ilmoitus joten linkitysongelmaa ei ole. Aamulla vielä näkyi.

Kommentit

• Hei Jari!

Oliko nyt kyse antenniverkon vai kaapeliverkon kanavasta? Miltä kanavapaikalta olet kanavaa yrittänyt katsoa?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ai niin, unohtui kertoa että Dnan kaapeliverkko ja Helsingin Malmilla.
    Jari
  • Juu tuo kanavapaikka on 186 eli normi-sd Eurosport 2.
    Jari
  • Yleistä vikaa kanavalla ei tällä hetkellä ole tiedossa. Kannattaa kokeilla aluksi käynnistää boksi uudelleen ja käyttää katselukortti ulkona laitteesta. Tarvittaessa voit myös kokeilla hakea kanavat uudelleen.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Tehty nuo operaatiot, ei apua niistä.
    Jari
  • Olethan siinä tapauksessa yhteydessä maksuttomaan vikapäivystyksen numeroomme 0800 300 500, niin pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Ok
    Jari
  • Toihan on kuukaudenkanava, joten pitäisi näkyä nyt kaikilla DNA TV asiakkailla muutenkin...
    JJJN
  • DNA TV sovelluksella näyttää toimivan, mutta antennissa (laatu ja signaali 100) tuolla on menossa joku diashow, päivittyy kerran sekunnissa kuva?

Muilla samannipun kanavilla ei ongelmaa ...
    JJJN
  • Helsingin Lassilassa näkyy kuukaudenkanavana OK. Jostain syystä Eurosport siirsi Snooker lähetyksen 2:lta 1:lle 🙁
    Kannattaa katsoa antennikaapeleiden kytkennät.
    PW.
  • "Kannattaa katsoa antennikaapeleiden kytkennät.     "

Mitä niissä on katsomista kun ei niihin ole koskettu aikoihin. Ei ne kytkennät itsestään muutu ja sitäpaitsi aamulla näkyi mutta sitten lakkasi näkymästä.
    Lähetin viestiä Dnalle ja nyt taas näkyy.
    Jari
  • Ai jaa, tarkoititkin vastata JJJN:lle.
    Jari
  • Kuten eräs tuossa kertoi kannattaa tarkistaa antennikaapelit ja erityisesti kahtiajako jossa vika yleensä on.
    TinoMatti
  • No siis siellä lähetyspäässä antennissa oli ongelmaa juuri tuolloin, kun jarilla tuo vika ilmeni. Ajattelin vain kirjoittaa, jos se olisi kaapeliinkiin jotenkin vaikuttanut.

Antennikaapeliongelmat voi jättää muille.
    JJJN