Eurosport 2 ohjelmatiedot mitä sattuu.

Ohjelmatiedon mukaan EI Lähetystä. Kuitenkin parasta aikaa tulee Live Tennistä.

Kommentit

• Näyttää edelleen jatkuvan. Koska tämä saadaan kuntoon?
    PW
  • Hei PW!

Ainakaan tällä hetkellä ei ole tiedossa mitään yleistä vikaa. Mitä kautta katsot kanavaa?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Minä kanssa huomasin saman että Eurosport 2:lta puuttuu EPG-tiedot ja ihan kaapelidigiboksin kautta minä ainakin katson, PW:stä en tiedä. Koittakaa nyt alkaa monitoroida itsekin noita kanavia ettei aina tarvitse soitella vikapäivystykseen! Kyllä ainakin muilla operaattoreilla monitoroidaan vikoja ihan operaattorin taholta.
    Jari
  • Aivan kaikkia vikoja ei välttämättä aina keretä huomaamaan välittömästi kun ne alkavat. Pyytäisin ottamaan yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jonka kautta tätä päästään selvittämään tarkemmin ja voidaan myös samalla tarvittaessa tehdä vikatiketti. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Nyt ongelma on korjattu!
    KTV:n ohjelmaoppaasta on kyse.