Eurosport 2, snookerselostus

Moi, kysyisin teiltäkin miksei nyt 26.9 klo 14.30 alkaneessa snooker lähetyksessä Eurosport 2 kanavalla ole kuuluvissa selostusta? Ei englanniksi tai suomeksi.
Eurosport vastasi, että katson bonuskanavaa jossa selostus ei ole kuultavissa. En tiennytkään, että kun maksan tilaamastani kanavasta, siitä on myös olemassa bonuskanava jolla ei kuulu selostus. Saako sellaisen eurosport 2 kanavan vaihdettua päälle josta kuulisin selostuksen? Tiedän kyllä, ettei suomeksi selosteta kaikkia lähetyksiä, mutta niissä on sitten ainakin useimmiten ollut kuuluvilla selostus englanniksi. Tuo Eurosportin vastaus, että käyttäjätililläni on mahdollista katsoa 1, 2 sekä bonusta ilman selostusta oli ihan uutta tietoa.
Kiitos.
Petteri Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Eurosportin vastukset nyt oibvat mitä sattuu! Nyt selostus kuuluu englanniksi. Voisivat säästää ja laittaqa suomenkieliset selostajat pois palkkalistoiltaan ja antaa selostuksen tulla englanniksi.
  PW
 • Eurosportilla lienee Playerissa bonuskanava.
  Jotta heiltä saisi oikean vastauksen, kysymys pitää esittää niin, ettei tule epäselvyyttä, mitä kautta ohjelmaa katsoo.
  PW
 • British Eurosport olis kyllä kova juttu jos sen sais jakeluun vaikka maksukortti kanavana. Sen mitä striimeissä nähnyt sisältöä niin tulis kyllä katottua.
  Allu Mat
 • PW, älä nyt viitsi. Mitä sulla on suomalaisia selostajia vastaan? Eikö Aki Kauppinen ole ihan asiallinen selostaja?
  Jari
 • Minun mielestäni Aki Kauppinen on aivan liian paljon äänessä, eikä anna katsojan nauttia pelistä. Muutenkin tuntuu tuhaan neuvovan, miten ammattimiesten pitäisi toimia. Aikoinaan suitsutti jatkuvasti Ronnien taidoista, olipa hän pelaamassa tai ei. Onhan Ronnie toki mailman paras Snooker pelaaja, mutta kuitenkin.
  Nykyisin kieli vaihtuu heti, kun hänen äänensä kuulee. Snooker on peli, jossa kentän äänet olisvat tärkeät ja grafiikka riittää (kentän äänet liiankin hiljaiset).

  Useimmat suomenkieliset selostajat puhua hölettävät koko ajan kaiken mailman asioita, jotka eivät liity peliin ja alkavat ennakoida pimeydestä jo tunteja turhan aikaisin (tennis). Monen selostajan kommentit ovat ala-arvoisia - joidenkin mielestä ehkä hauskoja. Eivät ehkä tiedä, että kuvaradio on jo keksitty ja kuvittelevat radioon selostavansa.

  PW
 • Kun vaihtaa selostuskielen ruotsiksi niin Kim Hartman puhuu tosi vähän eikä jossittele niinkuin A.K!

  Juperix
 • Kanava on Lokakuun kuukaudenkanava. DNA ei sivullaan tiedä, että siellä on myös ruotsinkielinen selostus.
  PW
 • Moi !
  Katsellessani Snookeria selostelee Kauppinen asiantuntemuksellaan ko. otteluita.
  Pitäiskö Kauppisen kuitenkin mennä itse pelaamaan kun usein maailman huippupelaajat on niin umpisurkeita pelaajia ja Kauppinen ihmettelee kuinka toi nyt tollaisen lyönnin teki, Koittakoon nyt hiukan olla mollaamatta itseään parempia pelaajia. Pikkusen positiivisuutta peliin.
  Heikki Kosonen
 • Suomalaisten selostjien perisynti on negatiivisyys. Etsitään vain virheitä. Eivät tiedä, että näköradio on keksitty vaan pitää jorista kaikkea juotavaa. Eräskin selostaja osoitti asiantuntemustaa kertoen että pelaaja syö banaania.
  Unohtavat kokonaan, että heidä yksi tehtävänsä olisi saada katsoja kuiinnostumaan lajista. Näin toimi aikoinaan Eurosportilla painonostoa selostanut Arto Savonius.
  PW
 • Vastaavia kokemuksia Futiksen puolelta , otan osaa . Kyllä nykyään pitäis olla valittavissa alkuperäis selostus ja äänet ilman selostusta .
  Saapas 2.0
 • Komppaan Heikki Kososta.Lisäksi Kauppisella suosikki joka ottelussa ja sen kuulee.
  Jouni Hyökyvaara

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.