Eurosport 2:lla TAAS pakkoruotsia!

Onko RKP:llä tosiaan noin suuri valta Suomessa että Eurosport 2:n lähetykset pitää kielivalinnasta huolimatta selostaa ruotsiksi?
Itselläni ongelma (eli kielivalinta suomeksi digibokseissa mutta selostus silti ruotsiksi) toistuu useassa boksissa, Dnan kaapeli-tv HKI.
Enkä ala soittelemaan asiakaspalveluun/vikapalveluun, viimeksikään siitä ei ollut mitään hyötyä, vaan kaupiteltiin vaan Dna TV Hubia.

Eli DNA, ottakaa nyt "lusikka kauniiseen käteen" ja TARKKAILKAA niitä lähetyksiä joita kaapelissa jaatte. En tiedä onko teidän päässä joku sössinyt vai onko vika lähetyksen alkupäässä (Eurosport Nordicilla) tahi Canal Digitalin satelliittiyhteyksissä joista te itse vastaanotatte tuon signaalin edelleenjakeluun mutta jotain tarttis todellakin tehdä.

Kommentit

 • Tämä on sitä uuden hallituksen kielipolitiikkaa.
  Kaikkien on opeteltava ruåtsinkieli.
  DNA alkoi sitä noudattamaan välittömästi
  Joutomiehen Apumies
 • Hetken aikaa oli nautinto katsoa Eurosportin lähetystä, kun heillä oli vikaa ja sai rauhassa seurata ohjelmaa ilman suomenkielisiä itkupillejä ja turhaa selostusta.
  PW
 • PW, ketä tarkoitat itkupilleillä? Ainakin suomalaiset tennisselostajat ovat ihan asiansa osaavia eivätkä mitään itkupillejä, minulle sen sijaan tuli melkein itku kun jouduin Wimbledonin karsintojen aikana kuuntelemaan/kuulemaan aina yhtä ikävää ruotsinkieltä jota en ymmärrä sanaakaan, äidinkieleni on suomi.
  Jari

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.