Siirry uusimpaan kommenttiin

Eurosport player sovellu ei toimi uusimman päivityksen jälkeen

Hubi 2.0 , versio 10. Eurosport player versio 7.2.3. Sovellus käynnistyy, mutta jää vain musta ruutu näkyviin. Joskus pääsee valitsemaan myös sovelluksen kanavan, mutta kuvaa sieltä ei näy. Mustan ruudun jälkeen vain pakota lopetus -toiminto auttaa eteenpäin.
Samaan aikaan tabletilla live streamin katselu kyllä onnistuu. Huomasin ongelman tämän viikon hubin versiopäivityksen jälkeen (7.10.2022?)
Snooker

Kommentit

 • Eurosport Playerin Help Centeristä löytyy lista tuetuista laitteista. Android TV ei kuulu niihin, kännykkä/tabletti - Android sen sijaan kyllä. Playeri on pitkään toiminut Android TV -laitteissa huonommin kuin tabletissa. Tulos on parempi, kun Chromecastaa signaalin tabletista televisioon. Chromecastaus ei aiemmin tosin ollut Hubin vahvoja puolia, mutta 2.0-versiosta en tiedä.
  DNA-TV:n päivitys on ehkä ylittänyt jonkin rajan niin, että toiminta lakkasi kokonaan. Playeri löytynee edelleen myös Android TV:n Play-kaupasta, joten sovelluksen poistoa ja uudelleenasennusta kannattaa ehkä yrittää.
  Papparainen
 • Totta on, että on toiminut huonommin Hubissa, mutta on toiminut kuitenkin. Jo muutaman vuoden ajan.

  Muutaman kerran olen asentanut sovelluksen uudelleen, kerran tehnyt tehdasasetusten palautuksen Hubiin. Lukuisia kertoja olen pysäyttänyt sovelluksen, tyhjentänyt eri muistit jne.

  Enpä oikein jaksaisi alkaa pelaamaan chromecastauksen kanssa. Täytyy varmaan  kohta etsiä vaihtoehtoisia tapoja katsoa Playeria.


  Snooker
 • Minulla kakkostelevisio (40"/4k) toimii nykyään pääasiassa Chromebox-tietokoneen näyttönä. Boxin ChromeOS v. 105 tukee sovelluksia aina Android-versioon 12 saakka. Siinä Playeri toimii hienosti! Ei ihan halpa eikä yksinkertainen ratkaisu, mutta Chromeboxissa pyörivät muutkin sovellukset, mm. F1TV, joka Android TV -puolella toimii vain boxeissa, ei telkkareissa. Chromebox on hyvä hupitietokone!
  Papparainen
 • Jatkohavainto, kyse ei olekaan Hubista ja sen päivityksestä, vaan Eurosprot Playerista itsestään. Kokeilin (vasta nyt) käynnistää Playerin ja katsoa Snookeria ensin vanhalla MiBox3-purkilla ja sitten Sonyn Android TV -televisiolla. Sama tulos, sovellus käynnistyy, mutta striimi ei! Vain mustaa ruutua tarjolla, Molemmissa laitteissa on Android TV 9. Vanhassa tabletissa (Android 7) pyörii hyvin.
  Papparainen
 • Seurantaa: Eurosprt Playerin Android TV -sovellus on herännyt henkiin. Toiminta on ennallaan: snooker-pallot pyörivät kuin olisivat kananmunan muotoisia ja pelaajat katkokävelevät pöydän ympärillä.
  Papparainen
 • Niinpä näyttää toimivan. Minulla tosin pallot ovat pyöreitä ja värit isoja. Eikä pelaajat vaikuttaisi olevan niin huonokuntoidia, että katkokävely vaivaa.
  Snooker
 • Mielenkiintoista! Omilla laitteillani (Sony-tv, MiBox3, MiStick 4k) en saa nykimistä pois mitenkään. MiBoxilla ja MiStickillä katselen kuitenkin esim. F1TV.tä, jossa paras reso on 1920x1080/50fps. Japanin kisan tallenteessa, jota juuri kokeilen, siirtonopeus on 6777kb/s. Minkäänlaista nykimistä ei ole.
  Papparainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.