EX400 modeemin pääasiallisen DNS osoitteen vaihtaminen

Hei! en millään löydä sopivia asetuksia modeemista. Tahdon siis vaihtaa LAN primary DNS palvelimen osoittee. Tosiaan siis asetin DNS palvelimen pyörimään LANiin, jonka avulla suodatan esim. mainokset pois. Mutta en saa modeemista vaihdettua DNS osoitetta. Miten teen sen?

Kommentit

• Ei taida modeemista onnistua. Tee se päätelaitteesta.
    PW
  • Ei oo kovin ideaali ratkaisu, kun laitteita on usea. Eikä kaikista laitteista voi sitä vaihtaa. Tuolla reitittimessä kuitenkin on custon DNS palvelin lisäys, mutta ei tuntunut auttavan? Ja myös DNS forwarding kohta löytyi. Mutta jostain syystä en ainakaan omilla taidoilla saanut toimimaan.
    Juhe
  • Jos reitittimen ominaisuudet eivät ole riittävät, laita siihen samaan laitteeseen, jolla ajat DNS-palvelinta, pyörimään myös DHCP-palvelin. Asetuksiin laitat sitten haluamasi nimipalvelimen osoitteen.

Kun saat DHCP-palvelimen pyörimään, käännä modeemin DHCP-palvelin pois päältä.

irritus