F-3686ACv2: iPhone 5C ei saa wlan-yhteyttä

Hei,
asensin eilen F-3686ACv2 modeemin. Läppäri (Lenovo x201/Windows 7) saa yhteyden 5G wlan-verkkoon, mutta iPhone 5C ei yhdisty 5G- eikä 2G-yhteydellä. Mikä mättää?

Kommentit

• Hei RM!

Saatko siis jonkun virheilmoituksen kun yrität yhdistää langattomaan verkkoon? Kannattaa aluksi kokeilla puhelimen ja modeemin uudelleen käynnistämistä ja sen jälkeen kokeilla yhdistämistä uudelleen.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kyllä, iPhone ilmoittaa "Ei internetyhteyttä", ja wlanverkon kuvakkeen vieressä pyörii "hammasratas", kun puhelin yrittää kytkeytyä verkkoon. Modeemin uudelleenkäynnistystä kokeilin jo, ei auttanut. Täytyypä vielä kokeilla puhelimenkin uudelleenkäynnistystä. Yleensä kyllä puhelin on kytkeytynyt verkkoon kuin verkkoon ilman uudelleenkäynnistystä.
  • Kannattaa tosiaan kokeilla vielä puhelimen uudelleen käynnistämistä. Jos olet muuttanut modeemin asetuksia niin ongelma saattaa olla myös niissä. Mikäli puhelimen ja modeemin uudelleenkäynnistäminen ei siis auta niin modeemi kannattaa resetoida eli palauttaa tehdasasetuksille. Myös puhelimen verkkoasetuksien nollaaminen voi auttaa. Tämä onnistuu napauttamalla Asetukset > Yleiset > Nollaa > Nollaa verkkoasetukset. Otathan huomioon, että toimenpide nollaa myös aiemmin käyttämäsi Wi-Fi-verkot ja -salasanat, mobiiliverkkoasetukset sekä VPN- ja APN-asetukset.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Modeemin asetuksia en muuttanut, vaihdoin ainoastaan salasanan modeemin sisäänkirjautumista varten.
  • Puhelimen uudelleenkäynnistys auttoi, yhdistyi ilman verkkoasetusten nollausta.