F-3686ACv2 palomuuri

Jos palomuurin ipv4 asetuksena on low ja ipv6 On, niin esim. yle.fi appin uutiset eivät lataudu. Sama myös smart-tv:n yhden suoratoistopalvelun mainosten kanssa, vaikka se ei nyt olekaan niin vakavaa :).

Voiko palomuurin poistaa kokonaan käytöstä (Off), millainen riski? Tai voiko palomuurin asetuksia säätää tarkemmin jostakin?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.