F-3686ACv2 reitittimenä

Seinästä tulee rj45 joka menee F-3686ACv2:n 4-porttiin. 1 ja 2 portissa netti ei toimi, mutta 3-portti on sillattuna ja netti toimii tietokoneessa.

Mutta miten saan WiFin toimimaan?

Kommentit

 • Hei!

  Kyseessä on kaapelimodeemi eikä tämän käyttöä reitittimenä ole valitettavasti tuettu, emme siis voi auttaa ongelmissa jos laitetta yritetään käyttää ethernet laajakaistassa.
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • TÄMÄ LOYTYI
  DNA Valokuitu Plus -modeemi F-3686AC kaapelitalouksiin" on WAN-portti esimerkiksi toisen modeemin yhteyden reittittämiseen. Kyseessä on kuitenkin kaapelimodeemi, jotenka WAN-portti on lisäominaisuus.

  Ethernet-talouksissa ongelmana on ollut modeemin TTL arvo, joka aiheuttaa joissakin Ethernet-kohteissa F-3686AC:n toimimattomuuden. Tiivistetysti ongelma syntyy kun taloyhtiön yhteinen reititin on päivitetty uusimpaan versioonsa. Tähän on tulossa päivitys lähiviikkoina, mutta sen saadakseen modeemi täytyy olla liitettynä kaapeliverkkoon yöaikaan.

  Lisäksi käyttäjän pitää asettaa F-3686AC:n asetukset seuraavasti:
  -Reset modeemille
  -Connection välilehti--> WAN-port enable ja Apply
  -Modeemin ssammutus ja ethernet-kaapelin kytkentä WAN-porttiin
  -Modeemin käynnistys
  -Jos F-3686AC:ta käytetään toisen yhteyden reitittimenä, kannattaa tupla NATin välttämiseksi asettaa yhteysmodeemi siltaavaan-tilaan

  DNA ei suosittele F-3686AC:n käyttöä Ethernet kohteissa tai jatkuvaa käyttöä pelkkänä reitittimenä. Toimivuutta ei voida taata, kaapelimodeemeita ei voida päivittää kuin kaapeliverkossa ja nimenomaan Ethernet-kohteisiin tarkoitetut reitittimet kuten "DNA Valokuitu Plus -modeemi DG200AC Ethernet-talouksiin" sisältävät Ethernet-kohteisiin räätälöityjä ominaisuuksia ja asetuksia, mitä kaapelimodeemit eivät saa.

  ELI OMALLA VASTUULLA
 • Hei,

  F-3686AC:ssa on ko. WAN-portti, jonka käyttöön on lainatut rajoitteet.

  F-3686ACv2:ssa WAN-porttia ei ole, joten se toimii lähtökohtaisestikin ainoastaan kaapelikohteissa.
  Olli Kehityspäällikkö
 • F-3686AC toimi hyvin vuoden tai kaksi mutta meni rikki. Sain tialle F-3686ACv2 jonka saa toimimaan ilman kaapelia. Wifiä en saa toimimaan ja aino tarkoitus tälle boksille oli että sais wifin toimimaan.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.