F-3890v3 "TR-069 connectivity to (dna.acs.domos.no) has failed"

"TR-069 connectivity to (dna.acs.domos.no) has failed" messua tulee logiin monta kipaletta sekunnissa jatkuvalla syötöllä. Aivan kaikki messut ovat severityllä "info", joka tekee login tutkimisen käytännössä mahdottomaksi koska kahdessa päivässä logia on yli 1200 sivua. Onko tähän tulossa korjausta firmispäivityksellä / milloin?
HitokseenHerjaa Ilmoita asiaton sisältö