F-3890v3 webui jää "please wait" -tilaan

Ensimmäisen yön jälkeen ei 3890v3 modeemin hallintasivulla saa tehtyä mitään. SW FAST3890V3_DNA_sw05.76.9.7q  ja GUI 4.71.0. Eri selaimilla sama tulos.
Firefoxin konsolissa silmään pistää: "Error: cache[leType] is undefined " ja Chromella näkyy: "TypeError: Cannot read property 'associatedDevices' of undefined".

Tehdasasetukset palauttamalla valikko taas rokkaa sen aikaa että saan dhcp ja wifi asetukset veivattua halutuiksi. Onko mitään keinoa ohittaa tämä ominaisuus?