F-3890v3

Ongelma yhdistämään internettiin kun olen yhdistänyt sen pleikka 5 konsoliin, mietin että pitääkö COAX myös olla omassa pistokkeessa kun yhdistän sen pleikkariin
Megii Mouli

Kommentit

• Coax kytketään antennirasiaan, joko tv tai data merkittyyn liittimeen. Radio liittimeen kytketty kaapelimodeemi ei toimi.

Kaapelimodeemin coax-liitintä ei voi kytkeä pelikonsoliin.
    irritus
  • Modeemi ei löydä verkkoa, kun olen yhidistänyt modeemin LAN kaapelilla pleikkaan ja COAX ei ole yhidstettynä mihinkään. Kun COAX on yhdistetty ja LAN kaapeli ei ole pleikassa niin se löytää verkon ?
    Megii Mouli
  • ja entäs kun lan kaapeli pleikassa ja coax seinässä? näinhän se siis pitää olla kytkettynä ja pitäisi myös toimia...
    ekivirta
  • Ei oo samassa huoneessa COAX pistoketta missä pleikkari
    Megii Mouli