Factory Reset Suojaus

Hei! Sain kuolleen sukulaiseni leskeltä puhelimen joka oltiin ostettu DNA- Kaupasta. Factory resettasin puhelimen, mutta nyt puhelin alkoi kysymään entisen omistajan Google accountin tietoja ja en pääse puhelimelle sisään

Kommentit

  • Kuulostaa siltä, ettei puhelinta ole onnistuneesti palautettu tehdasasetuksille, jos se kysyy edellisen käyttäjän tietoja.
    DNA Ida T palveluasiantuntija

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.