Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

FF 67 EME Free:ssä jotain hämminkiä

Päivitin Firefox 66.0.5 64 bit EMe Freen vastaavaan 67 final versioon.
Menu-valiko tili heti, mutta profiilin käynnistyminen kesti n. 5 sekunttia.
Palutin edellisen version, jolloin profiili käynnistyi heti.
Ulkoisesti en nähnyt muuta muutosta uudessa FF:ssä, kuin sen, että synkronisointi kuvake oli tullut myös yläpalkin oikeaan laitaan.
Jotain häikkää tuossa uudessa versiossa tuntuisi olevan.

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.