FF 67 EME Free:ssä jotain hämminkiä

Päivitin Firefox 66.0.5 64 bit EMe Freen vastaavaan 67 final versioon.
Menu-valiko tili heti, mutta profiilin käynnistyminen kesti n. 5 sekunttia.
Palutin edellisen version, jolloin profiili käynnistyi heti.
Ulkoisesti en nähnyt muuta muutosta uudessa FF:ssä, kuin sen, että synkronisointi kuvake oli tullut myös yläpalkin oikeaan laitaan.
Jotain häikkää tuossa uudessa versiossa tuntuisi olevan.

Kommentit

• Miten Firefoxista saa pois ilmoituksen tarjolla olevasta päivityksestä?
    PW
  • Uudet firefoxit käynnistyvät hitaasti (n. 5 s), ainakin kun on useita käyttäjäprofiileita.
    Jos tuo kypsyttää, voi kokeilla jotain muuta FF-perustaista selainta, kuten esim. Waterfoxia.