Ficoran Whois-palvelu ei toimi

Voisiko joku DNA:n tekninen tuki tarkistaa miksei Ficoran Whois-palvelu toimi DNA:v verkossa.
Ilmoittaa aikakatkaisusta osoitteen https://dnstest2.ficora.fi/whois.php?lang=fi kohdalla.

https://www.traficom.fi/fi/viestinta/fi-verkkotunnukset/whois-palvelu-nayttaa-verkkotunnuksen-julkiset-tiedot

Kommentit

• Hei Teemu!

Täällä näyttäisi kyllä toimivan normaalisti DNA:n verkossa ainakin tällä hetkellä. Vieläkö vika on ajankohtainen?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Raisiossa kaapelilaajakaistassa ei toimi edelleenkään. Kokeiltu eri laitteilla ja selaimilla joten siitä ei johdu.
    Teemu
  • Otatko yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseemme maksuttomassa numerossa 0800 300 500 jossa voidaan katsoa tätä tarkemmin. Kiitos!
    DNA Ilkka palveluasiantuntija