Firefox 89 säätäminen

Firefox 89 muutti bookmarksien näyttötappa niin, että rivinvälit suurenivat. Aiemmin näyttöalueelle mahtuneet bookmarksit eivät enää näy rullaamatta näyttöä.
Voikohan tuota riviväliä säätää jollain about-asetuksella?

Kommentit

• Yläpalkin/tabit saa takaisin kompaktiksi seuraavalla tavalla:
    1. about:config (osoiteriville)
    2. browser.compactmode.show -> true
    3. päävalikosta "More Tools" ja sen alta "Customize Toolbar..."
    4. aukeavan ruudun ihan alalaidassa on "Density"-valinta, josta valitaan "Compact (not supported)"
  • saisikohan tuon ohjeen suomeksi
  • Kiitos Ensio Käämi!

PT: Ei taida about:config olla suomenkielinen. Sen kanssa pitää olla hyvin varovainen.
  • Tarkoitin, että jos saisi saman ohjeen suomenkieliseen firefoxiin, jossa on ihan sama ongelma.
  • tuo ohje pätee kaikenkielisiin Firefoxeihin,
    about.config -sivu on kaikissa Englanniksi.

kuten PW jo varoitti, älä koske jos et ymmärrä miten tuo toimii.
  • Ensio Käämi: Kuinka pysyvä tuo muutos on? Palaako sama ongelma seuraavan päivityksen yhteydessä?
  • Siinä säätämistä.Mutta omalla vastuulla.
    Jos ei tiedä mitä on tekemässä,
    niin kannattaa jättää tekemättä.
    Eipä taida olla suomi versiota.??

Configuration Editor for Firefox | Firefox -tuki

About:config - MozillaZine Knowledge Base
  • Näillä ohjeilla Bookmarks-valikon saa takaisin "tiiviiksi"
    testattu ja toimii
    https://winaero.com/how-to-restore-classic-look-in-firefox-89-and-disable-proton-ui/
  • @jaes

Nyt on kirjanmerkit kohdillaan. Hyvä ja helppo ohje.
    Kiitti!

• Kiitos! Homma toimi, mutta kannattaa ajatella mitä tekee.
  • Tuli Firefox 91 ja siinä ei nuo Proton ohjeet toimi - mistä apua?
    Toimisiko Ensio Käämin ohje?