Firefox 91 bookmarksit

Mitähän noille Bookmarkseille voisi tehdä, jotte ne saisi normaaliin tiheämpään muotoon? Aiheesta kirjoitettiin tuolla, mutta ongelma palasi, eikä sama temppu enää toimi.
https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/firefox-89-saataminen/

Kommentit

• Itse vaihdoin tuon 91-version Firefoxin ESR-versioon (tällä hetkellä 78.13.0esr).
    Siinä ei ole noita kirjanmerkkiongelmia.

Pekka
  • 91:stäkin on ESR-versio - täytynee kokeilla!
    PW
  • 91 ESR:ssä bookmarksit on kuten Eme-Free 91:ssäkin :-( Vaatinevat kohta 78.13.0:n päivittämistä, joten ilo voi jäädä lyhytaikaiseksi.
    Mitä ero ESR:ssä on muihin FF versioihin? Muistaakseni sitä joskus kokeili, ja sähköposteissa se ei parhaalla mahdollisella tavalla toiminut.

PW
  • ESR-versio Firefoxista on tarkoitettu enemmän yrityskäyttöön eli siinä on mm. enemmän asetuksia ja rajapintoja yritysten omille lisäsovelluksille.

ESR = Extended Support Release