Firmware 3.492 ja Sagemcom F@ST 3686 V2

Minulla on käytössä Sagemcon F@ST 3686 V2 modeemi kaapeliliittymässä. Siinä on tällä hetkellä firmware DNA_3.490.0-T3. Onko version 3.492 tarkoitus lataantua modeemiin? On sentään ollut jaossa jo kolme kuukautta.

Kristian Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Kristian!

Päivitykset ovat pysäytetty kyseisen modeemin osalta koska joidenkin modeemien kanssa ilmeni ongelmia. Päivityksiä jatketaan heti kun siihen on saatu korjaus.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Jos käyttää pelkkänä routerina niin sieltä pitää pistää pass through päälle portin mukaan jolloin se jakaa netin portista.En nopeasti testatessa saanut kyseistä laitetta toimimaan sen wan lan jutun kanssa,onkos joku saanut sen toimaan?.Tonhan pitäisi pistää joku portti wan portiksi jolloin se ohjaa liikenteen sitä kautta ja firewall toimii sekä se antaa ip:n oman dhcp:n kautta?.samalla kai pitäisi toimia wlan?.
    vanha asiakas
  • Nyt taisi "vanha asiakas" tulla vastaus väärään ketjuun 😀
    Kristian