Firmware 3.492 ja Sagemcom F@ST 3686 V2

Minulla on käytössä Sagemcon F@ST 3686 V2 modeemi kaapeliliittymässä. Siinä on tällä hetkellä firmware DNA_3.490.0-T3. Onko version 3.492 tarkoitus lataantua modeemiin? On sentään ollut jaossa jo kolme kuukautta.

Kristian Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Kristian!

Päivitykset ovat pysäytetty kyseisen modeemin osalta koska joidenkin modeemien kanssa ilmeni ongelmia. Päivityksiä jatketaan heti kun siihen on saatu korjaus.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Jos käyttää pelkkänä routerina niin sieltä pitää pistää pass through päälle portin mukaan jolloin se jakaa netin portista.En nopeasti testatessa saanut kyseistä laitetta toimimaan sen wan lan jutun kanssa,onkos joku saanut sen toimaan?.Tonhan pitäisi pistää joku portti wan portiksi jolloin se ohjaa liikenteen sitä kautta ja firewall toimii sekä se antaa ip:n oman dhcp:n kautta?.samalla kai pitäisi toimia wlan?.
    vanha asiakas
  • Nyt taisi "vanha asiakas" tulla vastaus väärään ketjuun 😀
    Kristian
  • Syksyllä on julkaistu jo kaksi uutta päivitystä.  Ilmeisesti ongelmaa ei ole kuitenkaan vielä ratkaistu, koska modeemissa on yhä 3.490.
    Esa H.
  • Näyttää minullakin vielä olevan tuo DNA_3.490.0-T3 ja päivä on 7.1.2021

Matti Jokela
  • Sama
    Juippi
  • Niin. Tuosta modeemistahan on kolmas laiteversio myynnissä. Ehkä Sagemcomilla katsotaan ettei Suomi ole riittävän iso markkina-alue panostaa "vanhentuneeseen" tekniikkaan. Näissä modemeissa kun on operaattorikohtaisesti kustomoidut firmikset. En sitten tiedä kuinka paljon enemmän kuin pelkän logon ja oletusasetusten verran.
    Kristian
  • Ninulla on 1 versio viime yönä päivittynyt versioon DNA_3.506.1. Saa nähdä toimiiko kunnolla.
    PW
  • Minullakin päivittyi versioon DNA_3.506.1 ja sitä myöten kaikki etulaidassa olevat LED-merkkivalot sammuivat. Kun kirjaudun sisään modemin asetuksiin ja muutan, että kaikkien LED-valojen pitäisi olla päällä, niin ainostaan WIFIä koskeva valo alkaa palaa. Tämä uusi ominaisuus ei sinänsä haittaa modemin toimintaa, mutta on outo muutos.
    Wingz
  • PW ja Wingz

Teillä on siis varmasti laiteversio kaksi käytössä tuosta modeemista? Itselläni ei ole vielä päivittynyt.
    Kristian
  • Tämä siis on tilanne 31.1.2021

Standard Specification Compliant
    EuroDOCSIS 3.0
    Hardware Version
    V2.0
    Software Version
    DNA_3.490.0-T3
    Model Name
    FAST3686
    Linux S/W Version
    2.6.30-1.7.1mp3-svn19302

Kristian
  • Wingz : Resetoi modeemi. Päivitys ei aina mene putkeen.
    Minulla Sagemcon F@ST 3686 V1 m siis alkuperäinen versio.
    PW
  • Piti tosiaan resetoida kunnolla takapaneelista klemmarilla. Nyt on ok:

Standard Specification Compliant
    EuroDOCSIS 3.0
    Hardware Version
    V2.0
    Software Version
    DNA_3.506.1
    Model Name
    FAST3686
    Linux S/W Version
    2.6.30-1.7.1mp3-svn19302
    Kristian
  • Lainaan tätä ketjua. Saako tuohon modeemiin mitenkään automaattista uudelleenkäynnistystä? Välillä tuntuu menemän jumiin ja bootti auttaa.
    Antti