Flash virhe

Miten ihmeessä DNA TV lakkaa toimimasta, kun vaihtaa kanavaa? Katsoin Tour De Skitä ja kaiiki toimi hienosti. Kun lähetys loppui, vaihdoin kanavaa ja sen jälkeen ilmoittaa vain, että "varmista, että flash on otettu kättöön selaimessa....". Mitä ihmettä, juuri katsoin toista kanavaa ja vaihdoin vain kanavaa ja sen jälkeen ei enää toimi. Koitin kolmella eri selaimella, eikä toimi. Tätä on tehnyt ennenkin. Kännykällä toimii. Windows 10 käyttiksestä on kyse. Vaihtakaa nyt ihmeessä tekniikkaa tuolla taustalla.