fm-radio puhelimessa

Mistä löydän fm-radion puhelimestani Samsung Galaxy S7?

Kommentit

• Samsung Galaxy S7 ominaisuuksiin ei kuulu FM-radiota.
  • Hei, mikäli et löydä FM-radiota puhelimesta, voit ladata sovelluskaupasta internetradiosovelluksen. Datankäyttö on esim. DNA:n nettiliittymissä puhelimeen rajoittamatonta. Näin voit kuunnella tavallisiakin FM-kanavia netin yli ja nettiradion takia valikoima muutenkin kasvaa.

Sopiva nettiradio sovellus Androidille on esim. TuneIn Radio. Myös Spotify on hyvä, jos haluat itse päättää musiikista, ovat ilmaisia.
  • Minä olen käyttänyt Android-tabletissa Livetaajuus-sovellusta, siihen saa merkittyä omat suosikkiasemat ja kanavia riittää tuon sovelluksen valikoimissa. Suosittelen tutustumaan Livetaajuus-appsiin. Ja tuohan toimii luonnollisesti myös luureissa eikä vain tableteissa.